3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 10:00 tot 18:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken

Hoe werkt eLiving

eLiving biedt naast een grote eigen collectie ook een gevarieerd aanbod van woon- en meubel webshops die hun producten in onze fysieke winkel tonen. Bij eLiving heb je de mogelijkheid om heel veel producten van ons en producten van deelnemende webshops in het echt te zien, voelen, proberen, beleven, te kopen en eventueel direct mee te nemen.

 

Kopen & Bestellen

Het kopen en/of bestellen van producten in de winkel gaat met behulp van eLiving verkoopadviseurs.

 

Een product kopen uit de eLiving collectie?

Koop je een product uit onze eigen collectie en hebben wij deze op voorraad? Dan kun je het product direct meenemen. In alle andere gevallen wordt het product voor jou besteld. Als jouw product wordt besteld, dan krijg je hiervan direct een orderbevestiging of aankoopbewijs van.

 

Een product kopen van een of meerdere deelnemende webshop(s)?

Koop je een product van een of meerdere deelnemende webshop(s)? Dan wordt de aankoop of bestelling (afhankelijk van de webshop(s) waar je een artikel koopt) verwerkt via een pc, tablet of touchscreen. eLiving verkoopadviseurs zullen je hierbij volledig begeleiden. Je koopt of bestelt producten altijd bij de betreffende webshop(s). Alle toekomstige communicatie verloopt via de betreffende webshop(s). 

 

Afhalen/Bezorgen/Verzenden

Aankopen en bestellingen kunnen (indien voorradig) direct worden meegenomen, later worden afgehaald, of worden verzonden/bezorgd. Producten gekocht bij een van de deelnemende webshop(s) worden verzonden/bezorgd door de betreffende webshop(s).