Winkel vandaag open van 10:00 tot 18:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken

Hoe werkt eLiving

eLiving Webshop-in-Shop biedt een gevarieerd aanbod van Woon- en Meubel webshops in een fysieke winkel op de woonboulevard in Utrecht. Bij eLiving heb je de mogelijkheid om producten van deelnemende webshops in het echt te zien, voelen, proberen, beleven, te kopen en eventueel direct mee te nemen.

Kopen & Bestellen
Het kopen en/of bestellen van producten in de winkel gaat met behulp van eLiving verkoopadviseurs. Afhankelijk van de webshop(s) waar je een artikel koopt wordt de aankoop of bestelling verwerkt via een pc, tablet of touchscreen. eLiving verkoopadviseurs zullen je volledig begeleiden bij jouw aankoop of bestelling. Je koopt of bestelt producten altijd bij de betreffende webshop(s).

Afrekenen/Betalen
Het afrekenen in winkel van eLiving kan op diverse manieren. Direct mee te nemen artikelen worden direct via pin- of contante betaling bij de kassa van eLiving afgerekend. Te bestellen artikelen worden afgerekend via de webwinkelkassa van de betreffende webshop of via pin- of contante betaling bij eLiving.

Afhalen/Bezorgen/Verzenden
Aankopen en bestellingen kunnen (indien voorradig) direct worden meegenomen, later worden afgehaald, of worden verzonden/bezorgd.

Meld je aan voor de eLiving nieuwsbrief en ontvang het
laatste nieuws over producten, trends en acties.

Contact

Heb je een vraag? Neem dan contact op met eLiving via onderstaand contactformulier

Stuur een E-mail

Schrijf je in voor de eLiving Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over producten, aanbiedingen en de webshops bij eLiving.

Inschrijven nieuwsbrief

Zeelantlaan 31-41
3526 AK Utrecht
Woonboulevard
info@eliving.nl
Openingstijden:
Klik hier voor aangepaste openingstijden
7 DAGEN PER WEEK GEOPEND!