3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 10:00 tot 18:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken

Personal Shopping

Ben je op zoek naar nieuwe meubels voor je interieur, omdat je gaat verhuizen of omdat je jouw meubels wilt vervangen? Wat de reden ook is, meubels uitzoeken kan soms best lastig zijn. Dat begrijpen wij bij eLiving maar al te goed. Daarom kun je bij ons met een personal shopper winkelen. Wij luisteren naar jouw wensen en ideeën en geven je op basis hiervan persoonlijk interieur- en aankoopadvies. 

 

Hoe werkt het?


Je kunt een afspraak maken om van maandag tot en met vrijdag tijdens onze openingstijden met een personal shopper te winkelen. Op een tijdstip dat jou het beste uitkomt. Onze ervaren medewerkers helpen jou of jullie graag bij het zoeken naar een passend interieur. Een afspraak is vrijblijvend en gratis. Je ontvangt als extra voordeel een stapelkorting oplopend tot wel 15%*. 

*Alleen geldig op de eLiving collectie (m.u.v. Kick Collection en Wesco). De korting is tot één dag na de personal shopping afspraak te besteden. 

 

Een afspraak maken


Voor een afspraak kun je ons telefonisch bereiken van maandag t/m zondag tijdens de openingstijden van onze winkel op 030- 268 60 37 of vul het onderstaande contactformulier in. 
 
  Select date
*Wij nemen telefonisch contact met je op voor het maken van een definitieve personal shopping afspraak.