3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 10:00 tot 18:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
20-01 Door: eLIVING

A touch of gold: gouden bijzettafels

Sta je op het punt om meer goud aan je interieur toe te voegen? Vergeet dan niet een gouden bijzettafel! Met een gouden bijzettafel voeg je op een subtiele manier goud toe aan je interieur. Nu alleen nog enkele gouden woonaccessoires en ook jouw woning heeft “a touch of gold”! 

 

Multifunctionele bijzettafels

We hoeven je waarschijnlijk niet te vertellen hoe handig bijzettafels zijn. Bijzettafels zijn misschien wel een van de meest multifunctionele meubels, waardoor ze eigenlijk onmisbaar zijn. De keuze voor bijzettafels is reuze, maar ben je nu op zoek naar een gouden bijzettafel voor je interieur? Lees dan snel verder en ontdek de mooiste gouden bijzettafels! 

 

Zuiver bijzettafel Queenbee

We vallen maar meteen in huis met een compleet gouden bijzettafel. Subtiel is bijzettafel Queenbee wel, want de slanke bijzettafel heeft een elegant en open onderstel. Hierdoor is Zuiver bijzettafel Queenbee de perfecte gouden bijzettafel als je op zoekt bent naar een subtiel goud bijzettafeltje!

  

 

Dutchbone bijzettafel Crane

Alle dierenliefhebbers opgelet! Met dit gouden bijzettafeltje haal je een bijzonder ‘dier’ in huis, maar wel eentje die niet wegvliegt! Bijzettafel Crane is compact van formaat en daarom perfect voor ‘a touch of gold’ in je interieur!

  

BePureHome bijzettafel Goddess

Met bijzettafel Goddess haal je een subtiele gouden bijzettafel in huis. De combinatie van goud met glas werkt altijd goed en dat merk je meteen! Snak jij bij het zien van dit gouden bijzettafeltje naar meer goud? Dan kun je dit bijzettafeltje ook nog mooi combineren met bijzetrek Goddess


Zuiver bijzettafel Cupid

Het is liefde op het eerste gezicht met dit gouden bijzettafeltje Cupid van Zuiver. Het tafelblad van Cupid is afneembaar en het frame is opvouwbaar. Handig! Wij zijn op slag verliefd, jij ook?

 

Dutchbone bijzettafel Gauri

Ben jij toe aan wat gouden glamour in huis? Dan zit je met bijzettafel Gauri helemaal goed! Het gevlochten gouden onderstel in combinatie met het groen marmeren tafelblad geeft bijzettafel Gauri een chique uitstraling!


 

BePureHome bijzettafel Medaillon 

Niet één, maar twee leuke gouden bijzettafeltjes. De bijzettafeltjes Medaillon zijn licht van gewicht en hebben een luchtig uiterlijk. Hierdoor passen ze perfect in elk interieur.


  

Dutchbone bijzettafel Brute

De gouden bijzettafel Brute is geïnspireerd op de Noord Afrikaanse tafels, maar zijn wat groter en hoger. Ideaal als je meer dan alleen een kopje koffie op een bijzettafel wilt zetten.