3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 10:00 tot 18:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
21-10 Door: eLIVING

Op een rijtje: de nieuwste Zuiver stoelen van dit najaar

Ben je ook helemaal fan van de stoelen van Zuiver? Dan heb je nu nog meer keuze, want Zuiver heeft weer een aantal stijlvolle eetkamerstoelen ontworpen! Benieuwd welke dat zijn? Je ontdekt ze hier!

 

Nieuwe Zuiver stoelen

Eén ding is zeker: het designteam van Zuiver heeft niet stilgezeten. Dit najaar zijn er weer een aantal nieuwe stoelen aan de Zuiver  collectie toegevoegd. Deze nieuwe Zuiver stoelen willen we je niet onthouden en daarom hebben we ze voor jou op een rijtje gezet. Zo heb je een handig overzicht en kun je direct jouw favoriete stoel uitkiezen.


 

Zuiver stoel Friday

In één oogopslag zie je het waarschijnlijk al direct, maar stoel Friday is een stijlvolle herinterpretatie van de klassieke bistro-stoel. De stoel is gemaakt van onderhoudsvrije aluminium, waardoor de stoel zowel binnen als buiten gebruikt kan worden. Handig! De achterpoten van Zuiver stoel Friday lopen dwars door de dunne zitten. Hierdoor heeft Friday niet alleen een bijzonder ontwerp, maar je kunt stoelen ook nog stapelen tot wel vier stoelen.
   

Zuiver stoel Benson

Maak kennis met de familie Benson. Deze Zuiver stoelen zijn verkrijgbaar in verschillende varianten. Van eetkamerstoel met armleuningen tot eetkamerstoelen zonder armleuningen en van barstoelen tot halfhoge barstoelen. Voor ieder wat wils en ook een combinatie van eetkamerstoelen en barstoelen is zo gemaakt. Zuiver stoel Benson is verkrijgbaar in vijf trendy kleuren die je leuk met elkaar kunt combineren.
 

Zuiver stoel Brent Air

Zag je Zuiver stoel Brent al eerder voorbijkomen? Dat kan! Naast de populaire Brent stoelen bekleed met textiel  zijn de stoelen nu ook verkrijgbaar in zacht geperforeerd PU-leder. Het comfort van Zuiver stoel Brent vind je ook in de Air variant terug, want ook deze stoel heeft een ‘ingebouwd’ zitkussen. Comfortabeler wordt het niet!

 

Zuiver Armstoel Brit LL

Deze stijlvolle eetkamerstoelen waren toch bekleed met fluweelzacht velvet? Yes, dat klopt en diezelfde stoelen zijn nu ook verkrijgbaar met PU-leder. Dezelfde stoel, maar met een stoere uitstraling. De stoel is verkrijgbaar in bruin en zwart en de industriële zwarte poten maken eetkamerstoel Brit helemaal af.

 

Zuiver stoel Albert Kuip Soft

Eerder schreven we al over het nieuwe jasje van de Albert Kuip stoel. De Albert Kuip Soft stoel is voorzien van een nieuw stevig en comfortabel jasje en het onderstel is zwart gelakt. De Albert Kuip Soft is verkrijgbaar in vier trendy kleuren en verkrijgbaar met armleuning én zonder armleuning.

 

Zuiver stoel Back to Miami

Zoals de naam al verraad is stoel Back to Miami een perfecte combinatie van stoel Back to School en sierkussens Miami. Een combinatie die zo natuurlijk aanvoelt dat je je bijna verbaast dat deze stoel niet al eerder bestond!

 

Zuiver stoel Fab

Last but not least komen we aan bij de laatste nieuwe Zuiver stoel uit het rijtje: Zuiver stoel Fab. Een geheel nieuw, slank ontwerp geïnspireerd op het geperforeerde leer van de zittingen van autostoelen. Het frame van deze stoel is gemaakt van metaal en de armleuningen van de armstoel variant zijn bekleed met dezelfde stof als de stoelkussens. En zie je de achterkant van deze stoel? Een uniek design die elke eetkamer meer dan speciaal maakt!