3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 10:00 tot 18:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
13-05 Door: eLiving

Top 3 hoekbanken van dit moment

Een hoekbank kopen gaat gepaard met heel veel vragen en keuzes. Hoe groot moet de hoekbank zijn, wordt het een leren of stoffen hoekbank en welke kleur hoekbank wil je? Eerder kon je al lezen waar je op moet letten als je een nieuwe bank koopt. Het blijft natuurlijk een lastige keuze, daarom hebben we de top drie hoekbanken van dit moment geselecteerd! Zo wordt kiezen net een stukje makkelijker!

 

Verschillende materialen hoekbanken

Een hoekbank is niet alleen functioneel, maar geeft ook een unieke uitstraling aan je interieur. Bij het kiezen van de ideale hoekbank heeft het materiaal natuurlijk ook invloed op de uitstraling. In de top drie hoekbanken van dit moment vind je drie hoekbanken met elk een ander materiaal. Een stoffen hoekbank, een leren hoekbank en een velvet hoekbank. 

Stoffen hoekbank

Een stoffen hoekbank straalt een bepaalde warmte uit, zonder dat je er ook maar iets mee hoeft te doen. Daarbij kun je een stoffen hoekbank vaak in elke gewenste kleur krijgen! Dat is natuurlijk een van de pluspunten van een stoffen hoekbank. Ga je voor een mooie neutrale grijze hoekbank of is een roze hoekbank meer jouw ding? Niet geheel onbelangrijk is natuurlijk het comfort. Een stoffen hoekbank moet wel lekker zitten (of liggen). Test daarom een aantal verschillende stoffen hoekbanken uit, zodat je precies weet wat jij fijn vindt zitten! Eenmaal een mooie stoffen hoekbank aangeschaft? Dan wil je deze waarschijnlijk wel mooi houden. Hoe je een stoffen bank mooi houdt lees je in deze vijf tips

Leren hoekbank

Leren hoekbanken geven je interieur een stoere en moderne twist. Een leren hoekbank is makkelijk schoon te houden en leer is een sterk materiaal. Tegenwoordig heb je een groot aantal verschillende soorten leer. Bij ons vind je bijvoorbeeld ook een aantal hoekbanken van eco-leer. Je hebt dan niet alleen een mooie leren hoekbank, maar je helpt ook verspilling van leer tegengaan! Wil je meer weten over eco-leer? Dat kan! Lees dan onze blog: eco-leer. Wat is dat eigenlijk? Ga jij liever voor een ander soort leren hoekbank? Ook dat kan bij ons! Vraag naar de mogelijkheden in onze winkel. 

 

Velvet hoekbanken

Eerder kon je al lezen over de fluweelzachte velvet trend voor in huis. Velvet of fluwelen hoekbanken zijn dan ook perfect voor iedereen die op zoek is naar een vleugje luxe en glamour in de woonkamer. Een velvet hoekbank is heerlijk zacht en zorgt voor een warme, elegante en chique uitstraling. Dit komt doordat velvet een geweven katoen of zijde is met opstaande lusjes. Deze lusjes zorgen voor de luxe glanzende uitstraling die een velvet hoekbank heeft. Wist je dat velvet in heel veel verschillende kleuren komt? Zo past er altijd wel een velvet hoekbank bij jouw interieurstijl. 

 

De top 3 hoekbanken van dit moment

Elke hoekbank in onze top drie heeft zijn eigen unieke kenmerken en voordelen, maar hebben toch één ding gemeen: ze zijn alle drie heerlijk comfortabel en stuk voor stuk stijlvol en functioneel. Welke bank je ook kiest, jouw ideale bank zal de ster van de woonkamer zijn!  

 

Hoekbank Hackett

Hello Hackket. Deze hoekbank is een lust voor het oog en dan hebben we het nog niet over het comfort van hoekbank Hackett gehad! Deze bank zit namelijk zo comfortabel dat je het liefst de hele dag op de bank blijft zitten! Hoekbank Hackett is verkrijgbaar in verschillende mooie en neutrale kleuren. Dit maakt Hackett een uiterst geschikte hoekbank voor in ieders interieur!


Cognac leren hoekbank Texas

Bij het horen van ‘Texas’ is een hoekbank misschien niet het eerste waar je aan denkt. Maar, zodra hoekbank Texas bij jouw in de woonkamer staat, is hoekbank Texas nog het enige waar je aan kunt denken! Deze cognac leren hoekbank behoort tot een van de meest populaire hoekbanken van dit moment. En dat is niet voor niets, want zeg nu zelf: dit is toch gewoon een pareltje? Leren hoekbank Texas is ook verkrijgbaar in andere kleuren en materialen, maar cognac leer staat toch wel met stipt op nummer één. Nieuwsgierig naar meer cognac kleurige banken? Bekijk dan hier de leukste cognac leren banken

 

 

Hoekbank Rodeo

Ook hoekbank Rodeo met zijn elegante velvet stof staat in de top 3 hoekbanken van dit moment. Deze hoekbank is stijlvol, comfortabel en uniek, maar er is meer. Hoekbank Rodeo heeft een bepaalde aantrekkingskracht waar je niet direct je vinger op kunt leggen. Pas als je ‘m in het echt ziet, weet je wat we bedoelen. De Rodeo velvet bank is verkrijgbaar in verschillende kleuren en afmetingen. Kies je voor een neutrale kleur? Dan kun je gemakkelijk met leuke woonaccessoires jouw woonkamer opvrolijken!  Ideaal als je vaak de kleur in huis wilt veranderen. 

  


Wil je weten waarom deze hoekbanken in de top 3 staan? Bekijk en test ze dan in onze winkel en oordeel zelf! 
Als het aan ons ligt kunnen we nog veel meer hoekbanken in dit rijtje plaatsen, maar eerlijk is eerlijk: dit zijn de top 3 hoekbanken van dit moment! Bekijk hier onze collectie hoekbanken voor nog meer inspiratie.