3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 11:00 tot 17:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
03-01 Door: eLiving

Trend: fluweel zacht velvet voor in huis

Een stof terug van weggeweest! Super zacht, in prachtige kleuren en met een warme uitstraling. Je moet je inhouden om het materiaal niet te aaien. Poging mislukt? Nobody can blame you... het was de stof… 

Velvet straalt elegantie en glamour uit en tegelijkertijd zorgt het voor een warm en aangenaam gevoel. Een stof die onmisbaar is in je interieur! Om je op weg te helpen, hebben we de mooiste velvet meubels voor je op een rijtje gezet! Waar wacht je nog op?

 

Meubels met velvet stof

Misschien ken je het wel, je loopt een interieurwinkel binnen en je ogen worden er direct naar toe getrokken. Nog net voordat je de winkel uitloopt aai je nog snel over die mooie velvet bank en loop je opgelucht de winkel uit. Maar dan, het blijft je achtervolgen, want overal zie je van die prachtige meubels met een velvet stof. Ontkennen is niet langer mogelijk; het is tijd om wat velvet meubels in te slaan!  

Velvet banken

Om maar meteen met de deur in huis te vallen, beginnen we met de velvet banken. Een echte eyecatcher in je interieur als je het ons vraagt! Meer velvet banken zien? Lees dan verder in ons blog 5x fluweel zachte velvet banken.


 

Velvet fauteuils


Is een velvet bank een iets te grote stap? Dan is een fauteuil misschien wel een goede opties voor jou! Met een fauteuil creëer je geheel je eigen stijl in huis en helemaal als het om een velvet fauteuil gaat. Kies de kleur die bij jou past en laat je liefde voor velvet zien!


   

Velvet eetkamerstoelen


Warmte en gezelligheid aan de eetkamertafel creëer je met een paar mooie velvet stoelen! Deze eetkamerstoelen zitten niet alleen lekker, maar ze zijn ook super zacht en warm! Een feestje om op te zitten! Meer weten over mooie velvet stoelen? Je leest het hier.