3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel morgen open: 13:00 tot 18:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
09-05 Door: eLiving

Stijl je eetkamer met de leukste eetkamerbanken

Heb je eigenlijk te weinig ruimte om zes eetkamerstoelen bij je eetkamertafel te zetten? Dan is een eetkamerbank dé oplossing! Een eetbank neemt namelijk minder ruimte in dan twee of drie stoelen en zo kun je toch gezellig met z’n allen aan tafel zitten! Een eetkamerbank is natuurlijk niet alleen praktisch. Ook als je zeeën van ruimte hebt is een eetkamerbank een leuke toevoeging. Ontdek hier hoe gezellig een eetkamerbank aan jouw eettafel kan zijn!

 

Eetkamerbank met rugleuning

Afhankelijk van de ruimte die je hebt en je persoonlijke voorkeur is een eetkamerbank met rugleuning een goed alternatief voor eetkamerstoelen. Je hebt nog steeds een goede rugleuning en je zit ook heel comfortabel, maar je hebt minder ruimte nodig! Klinkt goed toch? Een eetbank zonder rugleuning kun je daarentegen weer gemakkelijk onder de tafel schuiven of op een andere plek in huis gebruiken. Zet bijvoorbeeld een eetkamerbankje tegen de muur in de gang. Hang een leuke spiegel boven de eetkamerbank, zet er een leuk plantje op en leg er voor de sier wat kussens op en je hebt in een handomdraai een leuk hoekje!
 

 

Eetkamerbank leer


Leren eetkamerbanken geven jouw eetkamer een stoere uitstraling. Een eetkamerbank van leer is ook erg makkelijk schoon te maken. In de eetkamerbanken collectie van eLIVING vind je eetkamerbanken van leer, PU-leder en eco-leer. Ontdek de hele eetkamerbanken collectie in onze winkel in Utrecht.


Eetkamerbank hout

Stoer en stijlvol zijn de woorden die perfect bij een houten eetkamerbank passen. Een houten eetbank past vrijwel in elk interieur. Vrolijk je houten eetkamerbank op met leuke sierkussens. Je zit dan niet alleen lekker zacht, maar het ziet er ook nog gezellig uit! De houten eetkamerbank Alagon van Dutchbone is ook verkrijgbaar als eettafel; een betere match bestaat er niet! 

 

Eetbank

Een eetkamerbank wordt door sommige mensen ook wel eetbank genoemd. Het is praktisch hetzelfde! Dus ben je op zoek naar een leuke eetkamerbank of eetbank? Kijk dan eens naar onze collectie eetkamerbanken! We hebben voor ieder wat wils: van houten tot leren eetbanken en eetbanken met en zonder rugleuning.