3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 13:00 tot 18:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
07-02 Door: eLIVING

Zo verras je jouw Valentijn op Valentijnsdag!

De dag van de liefde staat weer voor de deur! Weet jij al wat je jouw Valentijn gaat geven?

Wil je jouw Valentijn verrassen met een origineel cadeau? Nu we veel thuis zijn is het de uitgelezen kans om een Valentijns cadeau te geven voor in huis. Zo weet je zeker dat jouw Valentijn elke dag weer jouw cadeau ziet en dat haar, zijn of jullie interieur nog sfeervoller wordt! Zo sla je meteen twee vliegen in één klap! Ontdek hieronder de leukste interieurcadeaus om aan jouw Valentijn te geven op Valentijnsdag!

    Een schot in de roos
Een bosje bloemen past natuurlijk perfect bij Valentijnsdag, maar hoe leuk is het om verschillende cadeaus met elkaar te combineren? Bij een mooi boeket hoort natuurlijk een mooie vaas, zoals deze zwarte House Doctor vaas Groove.   
    Kaarsrecht
Wat is de dag van de liefde zonder kaarsjes? De mooie edelsteen van kandelaar Gem maakt Valentijnsdag extra romantisch! Is jouw Valentijn een echte hondenliefhebber? Dan is kandelaar Can-Dolly of Can-Dog het perfecte Valentijns cadeau.  
    Een weerspiegeling van de liefde
Spiegeltje, spiegeltje aan de wand, wie heeft de mooiste Valentijn van het land? Een spiegel is niet alleen praktisch, maar is ook een mooi sieraad voor in je interieur! 
    Je bent om op te drinken!
Vier de liefde met jullie favoriete thee uit de mooie mokken van House Doctor! Nu alleen nog een reep chocolade erbij en je romantische middag kan beginnen! Liever een compleet servies? Maak je gedekte tafel dan compleet met House Doctor servies Rustic.  
    De klok luiden
Zoals het klokje thuis tikt, tikt het nergens. Dat komt natuurlijk allemaal omdat je dan bij jouw Valentijn bent! Een beetje romantiek kan nooit kwaad, toch? 
    Zeg het met een kus(sen)
Met sierkussens op de bank creëer je in een handomdraai een andere sfeer in huis. Kies een mooie selectie sierkussens uit en je hebt het perfecte Valentijns cadeau voor een interieurliefhebber! 
    Proost op de liefde
Een flesje wijn doet het ook vaak goed op Valentijnsdag, maar waarom niet meteen iets waardoor je interieur ook nog opvrolijkt? Met een wijntrolley of wijnrek heb je niet alleen je favoriete flessen bij de hand, maar je interieur wordt er ook nog gezelliger op!
    Liefde gaat door de maag
Maak 14 februari extra romantisch met een hapje en een drankje. Een mooi serveerplankje maakt het helemaal af! 
    Er is geen vlekje aan de lucht
Een praktisch cadeau voor in een interieur mag ook niet ontbreken in dit rijtje! Hoe leuk zijn deze onderzetters? En je voorkomt met dit Valentijns cadeau ook nog eens vlekken op tafel.