3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel morgen open: 10:00 tot 17:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
04-09 Door: eLiving

Multifunctionele Sjopper-Kees

Hoe handig is deze Fatboy Sjopper-Kees? Een multifunctionele tas die je overal mee naar toe kunt nemen! Lees snel verder en maak kennis met Sjopper-Kees.

Fatboy tas

De Fatboy Sjopper-Kees is een tas die je het liefst overal mee naar toeneemt. Handig, want zo heb je altijd een tas bij je! De shopper gaat graag mee naar de supermarkt en door de vorm van de tas kunnen je bospenen, lente-uitjes of andere groente zonder kleerscheuren bij je thuis komen. Gebroken stengels zijn verleden tijd.



Multi-tasker: van tijdschriftenrek tot plantenmand

Stop Sjopper-Kees niet weg in een kast na een rondje in de supermarkt. Deze multifunctionele shopper is namelijk ook een geweldige hulp in huis. Zit je verlegen om een tijdschriftenrek? In een handomdraai is deze shopper getransformeerd tot moderne tijdschriftenbak. En wat dacht je van een plantenmand? Fatboy Sjopper Kees is waterdicht en super makkelijk schoon te maken, dus ook jouw favoriete plant kan shinen in deze tas. Als dat nog niet genoeg is kun je deze Fatboy tas ook gebruiken als wijnkoeler. Wat ijsklontjes in de tas en hop jouw lekkerste wijn erbij en het feestje kan beginnen. Weet jij al waar je Sjopper-Kees voor gaat gebruiken?



Een tas in vrolijke kleuren

Naast de praktische kant heeft Sjopper-Kees natuurlijk ook een heel vrolijk uiterlijk, waardoor elk interieur met zijn aanwezigheid nog gezelliger wordt. Deze tas kun je gewoon niet laten staan! De Fatboy shopper is verkrijgbaar in antraciet, donkerblauw, lichtgrijs, rood, taupe en geel. Kleuren voor elke gelegenheid en voor elk interieur.


Flexibel, lichtgewicht én waterdicht

Dat de Fatboy Sjopper-Kees zo multifunctioneel is, komt niet alleen door zijn uiterlijk. Ook het materiaal waarvan hij gemaakt is draagt bij aan de functionele aspecten van deze veelzijdige tas. Sjopper-Kees is namelijk gemaakt van lichtgewicht EVA. Dit is een effectief en duurzaam materiaal dat ook zacht, flexibel én waterdicht is. Je kunt de tas daardoor makkelijk schoonmaken en gebruiken voor elk doeleinde. Wil je ook zo’n leuke tas? Je shopt ‘m hier!