3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 10:00 tot 18:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
20-12 Door: eLIVING

Ontdek bank Sloping van BePureHome

De trend van ronde en organische vormen blijven we zien. Niet zo gek, want deze vriendelijke vormen maken elk interieur aangenaam en zijn ook nog eens leuk om naar te kijken. Is een bank met vriendelijke vormen en een comfortabele zit nu precies wat je zoekt? Ontdek bank Sloping!

 

BePureHome bank Sloping

Met de bank Sloping van BePureHome weet je zeker dat je de woonkamer opleukt! De vriendelijke vormen nodigen uit en het maakt de woonkamer nog gezelliger. Bank Sloping is een allemansvriend en verkrijgbaar in verschillende tijdloze kleuren. De bank is bekleed met een zachte stof met een zichtbare weefpatroon en de krijgt een extra dimensie door de opvallende kleurnuances. Op deze bank wil je gewoon neerploffen en er niet meer van afkomen. Mag gewoon! 


 

Een hoekbank of driezitsbank

De Sloping bank is onderdeel van een serie en bestaat uit een hoekbank en een driezitsbank. De hoekbank heeft een afmeting van 77x274x87/225 cm (HxBxD) en de driezitsbank heeft een afmeting van 77x240x87 cm (HxBxD). Voor welke Sloping bank je ook gaat: de vloeiende vormen zorgen voor een echte blikvanger in huis. Komt de BePureHome bank Sloping ook op jouw wensenlijst?

Maak bank Sloping af met een paar stijlvolle sierkussens en een warm plaid. Met de tijdloze kleuren van bank Sloping kun je eindeloos combineren! Een ideale bank als basis voor de woonkamer.