3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel morgen open: 13:00 tot 18:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
30-11 Door: eLIVING

Voetjes op de vloer: dit zijn de leukste vloerkleden

Koud, kort en donker. Hadden we al koud gezegd? We hebben het natuurlijk over de heerlijke winterdagen, maar over heerlijk kan nog wel eens gediscussieerd worden. Ben jij team winter of team zomer?

 

De voordelen van een vloerkleed

Hoe dan ook: de winter is de perfecte tijd om het binnen extra gezellig én warm te maken. Natuurlijk kun je de (vloer)verwarming op vol vermogen zetten, maar wat dacht je van een leuk vloerkleed? Vloerkleden geven niet alleen sfeer en gezelligheid in een interieur, maar zorgen ook voor een betere akoestiek en niet geheel onbelangrijk: voor warme voetjes! Vloerkleden hebben dus enorm veel voordelen en zijn daardoor eigenlijk onmisbaar in een interieur als je het ons vraagt.

Een vloerkleed kopen kan soms nog best lastig zijn. Wij schreven daarom eerder "Welk formaat vloerkleed heb ik nodig?" en "Hoe groot moet een vloerkleed onder de eettafel zijn?" met heel veel tips om de juiste keuze te maken!

De leukste vloerkleden op een rij 

Wil jij nu ook lekker warm met je voeten op de vloer? Kijk dan snel verder, want wij hebben de leukste vloerkleden voor je op een rijtje gezet. Van rechthoekige tot ronde vloerkleden en van vloerkleden met een leuke print tot vloerkleden in één kleur. 
       

Zuiver vloerkleed Dream

Een vloerkleed om bij weg te dromen! Dit zachte vloerkleed in pastelkleuren met vlakken die elkaar overlappen is een echt kunstwerk. Over warme voeten hoef je je geen druk te maken, want dit vloerkleed is gemaakt van 70% wol.

       

Dutchbone vloerkleed Bid


Breng sfeer in huis met vloerkleed Bid. Dit vloerkleed is de perfecte combinatie tussen modern en antiek met een klassieke touch. Het vloerkleed is heerlijk zacht en door de vleug is dit vloerkleed vanuit de ene hoek lichter dan vanuit de andere hoek. 
     

BePureHome vloerkleed Praline


Doe je schoenen maar uit, want dit vloerkleed wil je voelen! Het zachte vloerkleed Praline heeft niet alleen een sfeervolle, maar ook een warme uitstraling. De ronde vorm doorbreekt bovendien de rechte lijnen in een interieur. Hierdoor krijgt een interieur een vriendelijke en warme uitstraling! Het vloerkleed heeft een doorsnede van 200 cm.   
       

Zuiver vloerkleed Solar

De schoonheid van de Melkweg ook in je interieur? Dat kan met dit vloerkleed Solar. Het vloerkleed is namelijk geïnspireerd op de kleuren en magische wervelende vormen die in het heelal te vinden zijn. Nieuwsgierig geworden? 
.
        

Dutchbone Vloerkleed Ayaan

Ben je gek op dierenprintjes? Dan is vloerkleed Ayaan misschien wel wat voor jou. Het uitvergrote luipaardachtige lijnenpatroon zorgt bijna voor een 3D effect in de woonkamer! Ook met vloerkleed Ayaan zit je tijdens de winterdagen wel goed: dit vloerkleed is namelijk gemaakt van 100% wol.
         

Zuiver Vloerkleed Blink

Een keer knipperen en vloerkleed Blink ziet er weer anders uit. Door de glanzende, zijdeachtige vezels heeft dit vloerkleed steeds weer een ander subtiel kleureffect. De uiteinden van dit vloerkleed zijn voorzien van vrolijke kwastjes. Een vrolijke touch tijde