3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 10:00 tot 18:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
29-01 Door: eLIVING

Combineren met een cognac kleurige bank

Een cognac (leren) bank is erg populair en dat is niet zo gek. Dit komt omdat een cognac kleurige bank in verschillende interieurstijlen past en omdat deze bank gemakkelijk te combineren is met andere kleuren.

We zien een cognac kleurige bank vaak in een industrieel interieur. In een industrieel interieur wordt vaak gebruikt gemaakt van stoere, harde en grove materialen. Hierbij maakt een cognac kleurige bank, met zijn warme uitstraling, het geheel warm en stijlvol. De juiste balans zorgt voor een warm en sfeervol interieur. Maar een cognac kleurige bank past met zijn warme kleur juist ook goed in andere interieurstijlen! Bekijk hieronder hoe je een cognac kleurige bank kunt combineren met verschillende kleuren.

 

Cognac bank combineren met zwart wit

Welke kleur past eigenlijk niet bij een zwart-wit interieur? Een cognac kleurige bank valt zeker op in een zwart-wit interieur en zorgt voor een warmte toevoeging. Dat is precies wat we willen, toch?

 

 

Cognac bank combineren met pasteltinten

Wist je dat de combinatie van stoer en zacht ook goed werkt? Pasteltinten zorgen voor een frisse uitstraling en met een aantal leuke accessoires is dat in een handomdraai gebeurd! Een makkelijke combinatie voor in een romantisch of Scandinavisch interieur!

 

 

Cognac bank combineren met grijs

Natuurlijk kan grijs niet ontbreken in dit rijtje. Grijze kleuren zorgen voor een net wat stoerdere uitstraling dan andere kleuren. Plaats een cognac kleurige bank in een kamer met grijstinten en je hebt direct een stoere, maar warme blikvanger in huis.

  

 

Cognac bank combineren met wit

Een cognac kleurige bank past ook erg goed in een wit interieur. Juist de kleur cognac combineert prachtig met lichte houttinten en veel wit. Het is daarom niet gek dat een cognac kleurige bank ook mooi staat in een Scandinavisch interieur. 

 

Cognac bank combineren met blauw

De kleur blauw wordt vaak gezien als een koelere kleur, maar door blauw toe te voegen aan een interieur met een cognac bank creëer je juist een evenwichtig geheel.  Het koele van het blauw in combinatie met het warme cognac maakt het plaatje compleet. Kies je voor een donkerblauwe kleur? Dan creëer je direct een chique tintje!

 

Cognac bank combineren met groen

Combineer een cognac kleurige bank eens met de kleur groen! Op deze manier krijg je weer een geheel andere interieurstijl. Helemaal als je bijvoorbeeld mooie groene planten en rotan meubels of accessoires toevoegt. Nog een leuk botanisch printje hier en daar en de Urban Jungle stijl straalt ook in jouw woonkamer! 

 

 

Cognac bank combineren met geel

Denk je bij geel ook meteen aan warmte? Dat is niet zo gek, want met name okergeel straalt warmte uit. Leg een paar gele sierkussens of een geel plaid op een cognac kleurige bank en je hebt gegarandeerd een sfeervol geheel! 

 

Cognac bank combineren met bruin

Het is misschien niet de eerste kleur waar je aan denkt, maar een cognac kleurige bank combineert ook goed met bruintinten. Speel met verschillende lichtere en donkere bruintinten voor een mooie balans. 


 
Blijkt een cognac bank toch niet helemaal jouw favoriet? Kijk dan eens naar 5x combineren met een grijze bank en ontdek de mogelijkheden met een grijze bank. Ben jij meer van een stoer interieur? Voeg dan grove materialen toe aan je interieur, zoals grove houten eettafels of betonnen bijzettafeltjes. Door zachte materialen toe te voegen, zoals plaids, schapenvachten of sierkussens creëer je warmte in een industrieel interieur.