3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 13:00 tot 18:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
21-05 Door: eLIVING

Zo maak je van een klein balkon de ultieme lounge plek

Het aantal vierkante meters op een klein balkon is misschien beperkt, maar dat betekent natuurlijk niet dat je daar niet kunt genieten van het zonnetje. Ook op een klein balkon kun je perfect loungen. Lees snel verder en ontdek hoe je van een klein balkon de ultieme lounge plek maakt. Laat de zon maar komen!

 

Een heerlijke lounge stoel

Ben je gezegend met een balkon waar een lounge set op past? Dan heb je geluk! Maar op de meeste kleine balkons is daar vaak geen plek voor. Gelukkig biedt een comfortabele lounge stoel hier de uitkomst! Een lounge stoel neemt minder ruimte in en je kunt toch heerlijk op je balkon zitten. Neem bijvoorbeeld de HKliving Outdoor fauteuil Egg. Het handgevlochten kunststof rotan geeft direct een bohemien vibe aan je balkon. Combineer met een lekker kussen en je kunt met gemak de hele dag loungen op je balkon.Een tuinbankje

Geen hele lounge set, maar een klein tuinbankje van zo’n 130 cm breed. Niet geschikt voor alle kleine balkons, maar met een beetje geluk kun je dit bankje tegen de wand aanzetten. Een paar tuinkussens erbij voor extra comfort en je beentje kun je omhoog gooien!

Een zitzak

Hoe kun je beter loungen dan dat je lang uit op een zitzak ligt? Speciaal voor buiten heeft Fatboy de outdoor zitzak ontwikkeld, waardoor deze zitzak bestand is tegen vocht, vuil en diverse weersinvloeden. Wel zo handig op je balkon. Bovendien is het materiaal heel gemakkelijk schoon te maken, dus geen zorgen als je een keer met je favoriete drankje of hapje knoeit. Als je eenmaal op deze zitzak zit, dan wil je hier niet zo snel meer uit.


 

Een buitenkleed


Het is misschien niet het eerste waar je aan denkt, maar sommige buitenvloerkleden zijn heerlijk zacht! Leg wat leuke tuinkussens op het buitenkleed en je kunt heerlijk op je balkon liggen. Natuurlijk kun je ook een buitenkleed met een van de opties hierboven combineren om je ultieme lounge plek compleet te maken.