3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 10:00 tot 18:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
15-08 Door: eLIVING

Een stijlvolle slaapbank die ook nog lekker ligt

Wil jij je gasten ook een comfortabel bed aanbieden als ze langskomen? Met een slaapbank bespaar je ruimte, heb je een fijne en stijlvolle bank én een comfortabele slaapplek voor jouw gasten! Als dat geen multifunctioneel meubel is! 

Voor jou een mooie bank en voor je gasten een comfortabel bed


De tijd van saaie, harde slaapbanken is voorbij. Deze slaapbanken liggen heerlijk en zijn dan ook super comfortabel. De meeste slaapbanken hebben een koudschuim matras of een pocketvering matras voor een goede nachtrust. Maar wij weten natuurlijk als geen ander dat het oog ook wat wil. Gelukkig doen de slaapbanken tegenwoordig qua uiterlijk niet onder aan een normale bank. Afmeting, kleur en materiaal: onze slaapbanken kun je helemaal samenstellen, zodat deze naadloos aansluiten op je interieurstijl. 

Ook met het vinden van een plekje voor een slaapbank moet het goedkomen. Een bekende plek voor een slaapbank is natuurlijk de woonkamer, maar ook de werkkamer of kinderkamer zijn perfecte plekken voor een slaapbank. Een grote kamer is bovendien niet nodig, want de slaapbanken uit de eLIVING collectie bestaan uit eenpersoons- en tweepersoonsslaapbanken. Door de keuze uit verschillende afmetingen past er altijd wel een slaapbank in jouw kamer.

 
 
 

Overdag een bank en ’s avonds een bed


Geen zorgen dus meer over een onverwachte logé, want met onze slaapbanken heb je vliegensvlug een comfortabel bed klaar! De volgende dag klap je het bed weer in en kun je weer heerlijk comfortabel loungen op jouw bank. Hoe de bank precies uitgeklapt kan worden tot een slaapbank is afhankelijk van het type slaapbank, maar soepel gaat het in ieder geval! Laat de logees maar komen!
Nieuwsgierig naar een deel van onze Innovation slaapbanken collectie? Neem dan een kijkje in de collectie van Innovation slaapbanken!