3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 13:00 tot 18:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
07-02 Door: eLIVING

Zuiver Ridge Rib stoelen op een rijtje

De Zuiver Ridge Rib stoelen hebben een nostalgische uitstraling en komen in een verschillende kleuren. Deze kleuren kun je perfect met elkaar combineren, waardoor het gegarandeerd een kleurrijk feestje aan de eettafel wordt. Ga jij voor een kleurrijke mix of kies je voor Ridge Rib stoelen in dezelfde kleur?

 

Urenlang comfortabel zitten op de Rigde Rib stoelen

Deze vrolijke, tijdloze stoelen vind je bij menig mens aan de eettafel. Niet zo gek, want wie houdt nu niet van een kleurrijk feestje aan de eettafel? Maar ook voor het comfort moet je bij deze stoelen zijn. De Ridge Rib serie van Zuiver zijn voorzien van een buisframe, waardoor deze stoelen precies genoeg meeveren. In combinatie met het zachte zitkussen en de zachte rugleuning weet je zeker dat je urenlang comfortabel kunt (na)tafelen.

 

Buisframe stoelen

Met de Zuiver Ridge Rib stoelen heb je de keuze uit verschillende kleuren, maar daar blijft het niet bij. De Ridge Rib buisframe stoel komt namelijk in meerdere variaties. Zo is de stoel verkrijgbaar met een chroom buisframe én met een geborsteld buisframe. Om de keuze nog wat uitgebreider te maken, zijn de stoelen met een chroom buisframe ook verkrijgbaar mét armleuningen. Deze armleuningen zijn voorzien van bakeliet leuningen en zorgen voor nog meer zitcomfort.

 

Productinformatie van de Ridge Rib stoel


De praktische kant van deze stoelen is ook niet onbelangrijk. Deze tijdloze stoelen hebben een afmeting van H 85 x D 60 x D 48 cm en een fijne zithoogte van 48 cm. Kies je voor de Zuiver Ridge Rib stoel met armleuning? Dan is het ook belangrijk om rekening te houden met de hoogte van de armleuning. De hoogte van de armleuningen van de Ridge Rib stoel is 68,5 cm. Wil je de stoelen onder de eettafel schuiven? Meet dan de hoogte van de eettafel op. De hoogte van de eettafel kun je het beste opmeten vanaf de grond tot aan de onderkant van het tafelblad. Zo weet je zeker dat de tafel hoog genoeg is in combinatie met de Ridge Rib stoelen met armleuning.

Bekijk hieronder de drie varianten van de Zuiver Ridge Rib stoelen bij elkaar.