3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 11:00 tot 17:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
05-10 Door: eLIVING

Zo maak je je interieur klaar voor de herfst!

De bladeren aan de bomen veranderen langzaam van groen in oranje en rood, de temperatuur daalt met een paar graden en we moeten misschien wat vaker de paraplu pakken. De herfst is begonnen! Met een warm en gezellig interieur wordt de herfst een feestje. Met deze tips maak je je interieur klaar voor de herfst!

Kies voor een vloerkleed

Vloerkleden zijn echte sfeermakers in huis! Een vloerkleed in huis zorgt direct voor een gezellige sfeer en ook heb je zo altijd een zachte en warme ondergrond. Tegelijkertijd dempt een vloerkleed ook het geluid. Een sfeervolle en multifunctionele toevoeging in één! Hoewel elk vloerkleed voor sfeer en warmte zorgt, is een hoogpolig vloerkleed wel heel lekker in de herfst! Ontdek ook welk formaat vloerkleed je nodig hebt of hoe groot een vloerkleed onder de eettafel moet zijn
 Ga voor sfeervolle verlichting

Tijdens de herfst wordt het buiten steeds eerder donker en dat vraagt om sfeervolle verlichting binnen. Hang bijvoorbeeld meerdere hanglampen bij elkaar of kies voor sfeervolle en tijdloze zwarte tafellampen. Hier en daar nog wat gezellige theelichtjes en kandelaars en de herfst kan beginnen! Vind je het uitkiezen van verlichting lastig? En weet je niet goed welke lamp je waar neer moet zetten? Maak dan een lichtplan!


 

Combineer met fluffy items

Heerlijk wegkruipen onder een fluffy plaid of op jouw favoriete teddy fauteuil of stoel. Met fluffy items maak je de herfst een stuk aangenamer. Ontdek meteen de vijf leukste fluffy items voor in huis met een hoog knuffelgehalte! Daar wordt toch iedereen vrolijk van?