3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 13:00 tot 18:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
16-12 Door: eLIVING

HKliving The Emeralds

Groen, groener groenst: de naam “Emeralds “ zegt het al. Verschillende groentinten voeren de boventoon in deze nieuwe HKliving collectie. In deze serie vind je prachtig servies, maar ook decoratieve accessoires. De unieke producten zorgen voor een speelse toevoeging in een interieur. Het groen zorgt voor een fijne reflectie en in combinatie met de gladde vormen creëer je in een handomdraai een frisse, mediterrane sfeer.

 

Een greep uit de collectie

Als groen één van jouw lievelingskleuren is, dan zit je met The Emeralds wel goed! Met groene kleuraccenten fris je jouw interieur in een handomdraai op. De items uit de collectie kun je perfect met elkaar combineren, maar ook alleen springen ze eruit! Wil je nu nog meer groen in huis? Ontdek dan hoe je dit doet in "Groen, groener, groenst: haal de kleur groen in huis". 

 

Schaal op voet Pistachio M

Houd je van kleur in huis? Gebruik dan deze prachtige groene Pistachio schaal bijvoorbeeld als fruitschaal! De groente tint in combinatie met felgekleurd fruit zorgt voor een echte blikvanger in huis. Natuurlijk kun je deze schaal ook ergens anders voor gebruiken en zelfs zonder functie is dit een pareltje om naar te kijken. Schaal op voet Dipping Green L

We laten je ook graag kennismaken met deze Dipping Green schaal. De keuze voor een groene schaal wordt hierdoor misschien niet makkelijker, maar wel leuker! De schoonheid straalt van deze schaal af en je weet zeker dat je een uniek item in huis haalt! Kun je niet kiezen tussen de Pistachio en de Dipping Green? Samen zijn ze ook heel leuk!

 

Keramiek vaas groen

Met of zonder bloemen: deze vaas is prachtig om te zien. De HKliving groene vaas brengt op een subtiele wijze meer kleur in je interieur. Een unieke vaas die je vazen collectie nog meer tot leven brengt.


 

Keramiek vaas groen met handle

In dezelfde kleuren als de groene vaas hierboven, maar dan net een andere vorm! De keramieken groene vaas is niet alleen mooi op zichzelf, maar ook een prachtig groen stel als je het ons vraagt! 


 

Kandelaar Reactive Green L


Deze kandelaar is zeker niet saai! De prachtige groene kleur straalt klasse uit en dan hebben we het nog niet over de vorm gehad. Met de Reactive Green L kandelaar haal je een echte blikvanger in huis. Ook leuk als cadeau!