3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 10:00 tot 18:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
17-04 Door: eLIVING

Alle Fatboy buitenzitzakken op een rij

Met de buitenzitzakken van Fatboy wordt het uitgebreid relaxen. Niet recht overeind, maar in de ultieme lounge positie: lekker onderuitgezakt. Het enige wat je nog nodig hebt is een heerlijk drankje! Oke, én zwemkleding als je voor de buiten waterzitzak gaat! 

Fatboy zitzak Original Outdoor

Voor iedereen die al fan is van de Fatboy zitzak Original, maar buiten nog een lounge plekje mist. Met de Fatboy zitzak Original Outdoor kun je ook buiten uitgebreid relaxen. Deze zitzak is namelijk gemaakt van supersterke uv-bestendige en water-en vuilafstotende stof. Hierdoor kan de zitzak niet alleen tegen een buitje, maar blijft de kleur van de zitzak ook net zo mooi als toen je ‘m voor de eerste keer zag! En over kleuren gesproken, de zitzak Original Outdoor is verkrijgbaar in tientallen verschillende kleuren. Het kan niet anders of daar zit een kleur bij die perfect in je tuin past. Comfortabel, praktisch én mooi: wat wil je nog meer?


 

Fatboy zitzak Original Floatzac

Met de Fatboy zitzak Original Outdoor kun je ultiem relaxen op het droge, maar wil je nu ook met jouw favoriete zitzak in het water? Dan is de Fatboy zitzak Original Floatzac iets voor jou! Met de Floatzac chill je niet alleen aan het water, maar ook op het water! Het beste van twee werelden en gewoon binnen handbereik. De Floatzac is gevuld met sneldrogende, waterbestendige parels en de onderkant bestaat uit meshstof. Hierdoor kan het water gewoon weglopen. De verstelbare riemen zorgen ervoor dat je de waterzitzak gemakkelijk in het water kunt leggen en er ook weer gemakkelijk eruit kunt halen. 


 

Fatboy zitzak Buggle-up Outdoor

Maak kennis met de zitzak, ligzak én loungebankje in één. De Buggle-Up Outdoor wordt wat jij wilt. In de lengte kun je de Buggle-Up Outdoor gebruiken als zitzak, maar in de breedte is het een loungebankje voor twee. Ook deze zitzak is perfect voor buitengebruik, door de supersterke uv-bestendige en water- en vuilafstotende stof! Een glas drinken of ijsje op de zitzak geknoeid? Dat is geen probleem, want met een natte doek of tuinslang wordt de zitzak weer als nieuw.