3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 11:00 tot 17:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
12-04 Door: eLIVING

Maak je tuin extra sfeervol met deze tuinverlichting

We maken het buiten net zo gezellig als binnen en dat is ook niet zo gek. Tijdens de zonnige dagen willen veel mensen buiten genieten van de zon. Hierdoor brengen we ook veel tijd door in de tuin of op het balkon. Een mooie tuinset, een parasol en een vloerkleed om het geheel aan te kleden. Maar wat dacht je van verlichting? Net als in huis zorgt verlichting ook buiten voor extra sfeer! Bovendien is tuinverlichting natuurlijk ook erg praktisch als je tot in de late uurtjes nog buiten wilt zitten! 

 

Tafellamp Edison the Petit

De populaire draadloze Edison the Petit heeft geen vaste plek, maar neem je overal gemakkelijk mee naar toe. Waar je ook gaat zitten, in de tuin of op het balkon, Edison the Petit is jouw beste vriend! De lamp is voorzien van LED-verlichting en heeft drie standen. Een praktische kleine lamp die een heleboel sfeer met zich mee brengt!


 

Hanglamp Bolleke

Hoe leuk is deze hanglamp? Met hanglamp Bolleke hoef je geen gaten te boren. Deze hanglamp is draadloos en kan daardoor overal opgehangen worden, zelfs aan een tak! Maak je tuin compleet met hanglamp Bolleke in de kleur die bij jouw tuin of balkon past!


 

Thierry le Swinger

Nog een groot favoriet is lamp Thierry le Swinger. Deze unieke lamp kun je niet alleen ophangen, maar ook in de grond steken. Multifunctioneel als je het ons vraagt! Swing jij mee met deze lamp die in de laagste stand tot maar liefst 42 uur voor licht zorgt? 


 

Edison the Giant

Een lamp die je misschien binnen zou verwachten, maar toch is hij ook geschikt voor buiten! De Edison the Giant is een staande lamp met dimmer. De lamp is dimbaar in drie verschillende standen.