Winkel vandaag open van 10:00 tot 18:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken

Bestellen

In de winkel bestellen

Wanneer je in de winkel van eLiving een bestelling plaatst dan krijg je hiervan direct een orderbevestiging of aankoopbewijs. De betaling of aanbetaling zal direct via pin of contante betaling plaatsvinden bij de kassa van eLiving.

Is het artikel op voorraad, dan kun je het direct meenemen. Wordt de bestelling bezorgd door de eLiving Bezorgservice dan zal onze planning telefonisch contact met je opnemen voor het maken van een bezorgafspraak. 

Online bestellen


Wanneer je bij eLiving.nl een bestelling plaatst dan ontvangt je hiervan automatisch een orderbevestiging op het door jou aangegeven e-mailadres.

Na ontvangst van jouw betaling zullen de betreffende artikelen worden verzonden binnen de gestelde levertijd. Als de bestelling wordt bezorgd door de eLiving Bezorgservice, dan zal onze planning telefonisch contact met je opnemen voor het maken van een bezorgafspraak. Wordt de bestelling verzonden met een pakketdienst, dan ontvang je een verzendbevestiging zodra het pakket is verzonden. Heb je gekozen om de bestelling af te halen, dan ontvang je een bericht zodra jouw bestelling voor je klaar staat.

Prijzen in de webshop

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief eventuele verzend- of bezorgkosten.

 

Meld je aan voor de eLiving nieuwsbrief en ontvang het
laatste nieuws over producten, trends en acties.

Contact

Heb je een vraag? Neem dan contact op met eLiving via onderstaand contactformulier

Stuur een E-mail

Schrijf je in voor de eLiving Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over producten, aanbiedingen en de webshops bij eLiving.

Inschrijven nieuwsbrief

Zeelantlaan 31-41
3526 AK Utrecht
Woonboulevard
info@eliving.nl
Openingstijden:
Klik hier voor aangepaste openingstijden
7 DAGEN PER WEEK GEOPEND!