3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 10:00 tot 18:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken

Interieuradvies

Interieuradvies bij eLIVING

Ben je op zoek naar een interieur dat perfect bij jou past? Bijvoorbeeld omdat je gaat verhuizen, verbouwen of toe bent aan een nieuw interieur. Plan dan een interieuradvies in! 

 

Hoe werkt het?

Aan de hand van jouw woonwensen en ideeën geven wij een advies op maat. Wij nemen van te voren telefonisch contact met je op om een geschikte dag en tijdstip te vinden.

Samen kijken we welk interieuradvies het beste bij jouw vraag past. Dit kan bijvoorbeeld een aankoopadvies voor nieuwe meubels zijn, maar ook een inrichtingsadvies. Bij elk advies worden de meubels uit de eLIVING collectie gebruikt.
https://www.eliving.nl/write/Afbeeldingen1/Blog afbeeldingen/0. 01 Foto winkel/interieuradvies-eLIVING_01.jpg?preset=content
https://www.eliving.nl/write/Afbeeldingen1/Homepages/interieuradvies__0001.jpg?preset=content
Voor een uitgebreid advies raden wij aan om een plattegrond en enkele foto’s van de ruimte(s) mee te nemen naar het interieuradvies. Op deze manier kunnen wij jou van het beste advies voorzien. Het interieuradvies vindt plaats in onze winkel met een heerlijk kopje koffie of thee.

 

Wat zijn de kosten?

Het interieuradvies duurt circa 1,5 uur en kost 75 euro. Na afloop ontvang je een waardebon t.w.v. 75 euro welke je bij aankoop vanaf 750 euro in onze winkel kunt gebruiken. Op deze manier is het interieuradvies gratis! 
 

Maak hier een afspraak

Vul hieronder jouw gegevens in en we nemen binnen twee werkdagen telefonisch contact met je op voor het maken van een persoonlijk interieuradvies.
Jouw gegevens
Aanhef:
Voorkeur dag(en):
(* verplichte velden)