3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 11.00 tot 17.00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken

123Keukendeurtjes.nlNaar Webshop 

123Keukendeurtjes.nl

123Keukendeurtjes.nl is de specialist voor keukenrenovatie. Al ruim 25 jaar hebben zij ervaring met keukenmontage en –renovatie. Volgens hen is het niet altijd nodig is om een hele nieuwe keuken aan te schaffen. Als veel onderdelen van de keuken nog goed zijn, maar de keukendeurtjes zijn versleten of simpelweg niet (meer) jouw smaak, dan is het vervangen van de keukendeurtjes dé oplossing. Maar ook als bijvoorbeeld maar één keukendeurtje versleten is, kun je bij 123Keukendeurtjes.nl terecht. Je bestelt eenvoudig een nieuw en speciaal op maat gemaakte keukendeurtje of frontje bij 123Keukendeurtjes.nl.

 

123Keukendeurtjes.nl bij eLiving

In de 123Keukendeurtjes.nl Webshop-In-Shop bij eLiving in Utrecht vind je verschillende keukendeur frontjes. Bekijk welk frontje en welke kleur jou het meeste aanspreekt en 123Keukendeurtjes.nl maakt een offerte voor je op. Geef hierbij wel aan uit hoeveel deurtjes of frontjes jouw keuken bestaat. 
Heb je een mooi frontje voor jouw keuken gevonden in de Webshop-in-Shop bij eLiving, maar heb je nog enkele vragen? Onze medewerkers staan voor je klaar!  
 
Je kunt bij eLiving in Utrecht eenvoudig nieuwe en speciaal op maat gemaakte keukendeurtjes én frontjes bestellen. Het is hét alternatief voor een geheel nieuwe keuken. Alleen het vervangen van keukendeurtjes zorgt al voor een hele nieuwe aanblik, waardoor een nieuwe keuken niet nodig is!