Winkel vandaag open van 10:00 tot 21:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken

Privacy

PRIVACY VERKLARING

e-Living B.V. ("eLiving") respecteert jouw privacy en zorgt dat de persoonlijke informatie die je haar geeft vertrouwelijk wordt behandeld. Hieronder lees je ons privacy beleid. 

Waarom gebruiken we jouw gegevens?


We gebruiken jouw persoonsgegevens om jouw aankoop bij eLiving te kunnen verwerken, bezorgen en af te handelen. Hieronder valt ook het informeren over de levering  van jouw producten. Daarnaast gebruiken wij jouw gegevens om eventuele reparaties uit te voeren, om garantiezaken en klachten te behandelen en om contact met je op te nemen via onze klantenservice. 

We kunnen jouw gegevens ook gebruiken bij klanttevredenheidsonderzoek, contact met onze klantenservice, bezoek van de eLiving website, nieuwsbrief, e-mail, acties en social media.

Wat is de juridische grondslag voor de verwerking van jouw persoonsgegevens?


De verwerking van jouw persoonsgegevens is noodzakelijk om jouw bestelling te kunnen verwerken, bezorgen en af te handelen.

 

Welke persoonsgegevens gebruiken we van jou? 


Voor je bestelling hebben we je naam, adres en woonplaats, e-mailadres, telefoonnummer en betaalgegevens nodig. Je betaalgegevens worden versleuteld over internet verstuurd, zo kunnen we de betaling aan jouw order koppelen en kunnen we zien of de betaling is gelukt.

 

Wie heeft toegang tot jouw persoonsgegevens?


We geven jouw gegevens alleen door aan derden als dit nodig is voor bepaalde dienstverlening. Sommige producten van ons worden door een andere partij bij je thuisbezorgd. Ook kan het voorkomen dat we een andere partij een reparatie laten uitvoeren bij een product die je bij ons hebt aangeschaft. Wij geven jouw gegevens door aan deze partijen, zodat we zeker weten dat het door jouw bestelde product ook echt bij jou aankomt en dat je weer een werkend product hebt. We eisen van onze externe partij dat ze net als ons uiterst zorgvuldig met jouw gegevens omgaan, maar zij hebben een zelfstandige verplichting om persoonsgegevens te verwerken. 

Wij gebruiken de “Analytics” dienst van Google, zodat we kunnen bijhouden hoe bezoekers onze website gebruiken. Met deze gegevens kunnen we onze website blijven verbeteren. Jouw privacy wordt beschermd doordat Google zich heeft geregistreerd onder Privacy Shield en wij met hen een bewerkersovereenkomst hebben afgesloten.  

Alleen bij expliciete toestemming door de koper of indien dit noodzakelijk is in verband met wettelijke eisen zullen we jouw gegevens aan derden verstrekken.  

 

Waar slaan we jouw gegevens op?


We registreren jouw gegevens in een databestand. Deze gegevens blijven binnen de Europese Unie. Als jouw gegevens worden doorgegeven naar landen buiten de Europese Unie, dan blijft jouw privacy beschermd. Jouw privacy wordt beschermd door officiële regelingen of doordat bepaalden partijen (zoals Google) zich hebben geregistreerd onder Privacy Shield. Dit zorgt ervoor dat jouw privacy wordt gewaarborgd. 


Hoelang bewaren we jouw gegevens?


De persoonsgegevens zoals hierboven beschreven bewaren we niet langer dan noodzakelijk, behalve als wij een wettelijke verplichting hebben om deze gegevens te bewaren. Jouw factuur, - betaal- en bestelgegevens bewaren wij daarom 7 jaar. Als je jouw naam en e-mailadres hebt doorgegeven voor het ontvangen van onze nieuwsbrief, dan bewaren wij deze gegevens zolang je bent ingeschreven.

 

Nieuwsbrieven


Je mag je altijd inschrijven voor onze nieuwsbrieven om geen acties en aanbiedingen te missen. Ontvang je liever geen nieuwsbrieven meer van ons? Dan kun je je altijd uitschrijven. Dit doe je door een e-mail te sturen naar info@eliving.nl of via de link “Afmelden nieuwbrief” onderaan de nieuwsbrief zelf. 

 

Hoe zit het met websites van derden?


Via onze website kun je doorklikken naar andere websites. eLiving is niet aansprakelijk voor de inhoud van deze websites en/of de wijze waarop deze websites omgaan met jouw (persoons)gegevens. Deze privacyverklaring is daarom ook niet van toepassing op deze websites. 

Mogen wij ons privacybeleid wijzigen?


Het kan voorkomen dat wij onze privacy beleid moeten aanpassen. Je vindt altijd de laatste versie van ons privacy beleid op onze website.

 

Is het mogelijk om jouw toestemming voor verwerken van persoonsgegevens in te trekken?


Je mag altijd je gegevens inzien, wijzigen of verwijderen. Neem hiervoor contact met ons op via e-mail of per post. Ook als je de verwerking van je persoonlijke gegevens wilt laten beperken of als je jouw toestemming om je gegevens te gebruiken wilt intrekken kun je contact met ons opnemen.
Om er zeker van te zijn dat we de juiste gegevens wijzigen, verwijderen of naar je toe sturen, kunnen we om een kopie van jouw identiteitskaart vragen. Je kunt hierbij jouw pasfoto en Burgerservicenummer zwart maken om jouw privacy te waarborgen. 

 

Autoriteit Persoonsgegevens


Heb je een klacht met betrekking tot het verwerking van jouw persoonsgegevens? Dan helpen wij graag verder. Je hebt op grond van de privacywetgeving ook het recht om jouw klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens tegen de verwerking van persoonsgegevens. Je kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.  

Wie is verantwoordelijk voor jouw gegevens?


e-Living B.V. 

Zeelantlaan 31-41
3526AK Utrecht
Nederland
info@eliving.nl
030-268 60 37

KvK-nummer: 56065361, KvK Utrecht
BTW-identificatienummer: 8519.62.312.B01

Cookies


Wij maken gebruik van cookies, zodat je onbezorgd kunt winkelen en onze website goed werkt. Meer informatie over cookies vind je hier.
 

Meld je aan voor de eLiving nieuwsbrief en ontvang het
laatste nieuws over producten, trends en acties.

Contact

Heb je een vraag? Neem dan contact op met eLiving via onderstaand contactformulier

Stuur een E-mail

Schrijf je in voor de eLiving Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over producten, aanbiedingen en de webshops bij eLiving.

Inschrijven nieuwsbrief

Zeelantlaan 31-41
3526 AK Utrecht
Woonboulevard
info@eliving.nl
Openingstijden:








Klik hier voor aangepaste openingstijden
7 DAGEN PER WEEK GEOPEND!