3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel morgen open: 10:00 tot 20:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken

Cadeaubonnen

De eLIVING cadeaubon is het perfecte cadeau voor de interieurliefhebber, degene die net verhuisd is of voor de jarige! De ontvanger kan zelf zijn of haar eigen interieur bij elkaar shoppen! Een super leuk cadeau om te geven én om te krijgen. We hebben digitale cadeaubonnen in verschillende categorieën van €20, €30, €50, €75 of €100. De digitale cadeaubon is voor alle producten uit de online eLIVING collectie te gebruiken. De cadeaubon is onbeperkt geldig en moet in één keer worden besteed. Dit komt omdat de code op de bon verbonden is aan het bedrag. Bestel onze digitale cadeaubonnen en ontvang ze in je mailbox!    

Cadeaubon 20 euro

Cadeaubon 20 euro

€ 20,00
meer info over Cadeaubon 20 euro
Cadeaubon 30 euro

Cadeaubon 30 euro

€ 30,00
meer info over Cadeaubon 30 euro
Cadeaubon 50 euro

Cadeaubon 50 euro

€ 50,00
meer info over Cadeaubon 50 euro

Cadeaubon 75 euro

Cadeaubon 75 euro

€ 75,00
meer info over Cadeaubon 75 euro
Cadeaubon 100 euro

Cadeaubon 100 euro

€ 100,00
meer info over Cadeaubon 100 euroHoe werkt het?

Nadat je de eLIVING cadeaubon online hebt afgerekend, sturen wij je een e-mail met de digitale cadeaubon en de bijhorende code. Wil je de digitale cadeaubon direct naar de ontvanger sturen? Klik dan het vinkje ‘Ik wil dat de bestelling op een ander adres wordt bezorgd’ aan en vul hier het e-mailadres van de ontvanger in. 

 

Voor welke producten kan ik de eLIVING cadeaubon inwisselen? 

De digitale eLIVING cadeaubon is geldig op alle producten uit de online eLIVING collectie. Dit betekent dat je de cadeaubon kunt gebruiken voor alle producten van BePurHome, Calex, Dutchbone, Fatboy, HouseDoctor, Innovation, Kartell, Keijser&Co, LIFETIME, Wesco, Zuiver, Kick, Home Label en Vtwonen. 

 

Kan ik de eLIVING cadeaubon ook in de winkel besteden?

Ja, de eLIVING cadeaubon is zowel online als in de winkel te besteden. 

 

Hoe wissel ik een digitale eLIVING cadeaubon in?

Bij het afronden van je online bestelling kun je in de eerste stap op ‘Couponcode inwisselen’ klikken. Hier hoef je alleen de couponcode die op je cadeaubon staat in te voeren. Een eventueel restbedrag betaal je met onze bekende betaalmethoden. Wil je de digitale cadeaubon liever in de winkel besteden? Dat kan! Laat jouw couponcode in de winkel zien en het bedrag wordt automatisch berekend. 

 

Hoeveel eLIVING cadeaubonnen mag ik bij één bestelling gebruiken?

In onze winkel is het mogelijk om meerdere cadeaubonnen bij één bestelling te gebruiken, maar online is dit helaas niet mogelijk. Wil je toch graag meerdere cadeaubonnen online gebruiken, neem dan even contact met ons op. 

 

Kan ik achteraf betalen met een eLIVING cadeaubon?

Het is helaas niet mogelijk om achteraf met een cadeaubon te betalen. 

 

Moet ik de eLIVING cadeaubon in één keer besteden?

De digitale eLIVING cadeaubon is alleen in één keer te besteden, dit komt omdat de code op de cadeaubon verbonden is aan het bedrag. Wil je de digitale eLIVING cadeaubon cadeau doen en wil je dat de ontvanger het bedrag in meerdere keren kan besteden? Dan kun je er ook voor kiezen om meerdere bonnen van het laagste bedrag te bestellen.

 

Kan een eLIVING cadeaubon ingewisseld worden voor geld?

Nee, de eLIVNG cadeaubonnen zijn alleen te gebruiken voor het bestellen van artikelen van eliving.nl.