Winkel vandaag open van 11:00 tot 17:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken

Bezorgen & Afhalen

Bezorgen, Verzenden & Afhalen


eLiving verzend bestellingen via pakketdiensten en heeft een eigen bezorgservice.

Aflevering geschiedt binnen de gestelde levertijd na aankoop conform de afspraak op de aankoopbon of orderbevestiging en vindt plaats tussen 8.00 en 19.00 uur. Wanneer de bestelling zal worden bezorgd door de eLiving Bezorgservice dan zal onze planning telefonisch contact met je opnemen voor het maken van een bezorgafspraak. De bestelling zal vervolgens worden bezorgd op de afgesproken datum. Bij afwezigheid wordt er een nieuwe bezorgafspraak gepland en worden nogmaals de eventuele transportkosten in rekening gebracht. Wanneer de bestelling zal worden verzonden met een pakketdienst dan ontvang je een verzendbevestiging zodra het pakket is verzonden.

Wanneer je ervoor hebt gekozen om de bestelling af te halen dan ontvang je een bericht zodra jouw bestelling voor je klaar staat.

Onze standaard bezorging vindt plaats tot aan de eerste deur op de begane grond van het afleveradres. Als er een lift aanwezig is waar de artikelen, inclusief de eventuele verpakking, gemakkelijk in passen geschiedt de levering tot aan de deur. De artikelen worden op de locatie standaard niet ge(de-)monteerd.

eLiving levert standaard alleen op het vaste land in Nederland en België. Voor transport naar de Waddeneilanden of naar het buitenland kun je contact opnemen met onze klantenservice.

 

Gratis verzenden/bezorgen vanaf € 99*


*Met uitzondering van glasschilderijen. Dit product is erg kwetsbaar en wordt in een speciale verpakking verstuurd.  

 

Bestellingen tot € 99

  • Verzendkosten pakketten NL: € 9,95
  • Verzendkosten pakketten BE: € 15,-
  • Bezorgkosten eLiving Bezorgservice: € 49,-
  • Verzendkosten cadeaubonnen: gratis


Afhalen


Wilt je een bestelling zelf afhalen? Je kunt er ook voor kiezen om jouw bestelling zelf af te halen in onze winkel in Utrecht. Tijdens het bestelproces kun je aangeven dat je de bestelling zelf wil af halen.

Wij zullen je vooraf informeren zodra de bestelling kan worden afgehaald.

Afhaaladres:
Zeelantlaan 31-41
3526 AK Utrecht
Woonboulevard


Montageservice


Je kunt er voor kiezen om jouw bestelling door ons te laten monteren. De artikelen zullen dan vakkundig worden gemonteerd door onze montagedienst. De montage-kosten bedragen € 79,- (m.u.v. Kasten, Kledingkasten, Ledikanten en Kinderbedden/kamers. De montage-kosten voor deze artikelen zijn op aanvraag). Indien je gebruik wenst te maken van onze montageservice, neem dan contact op met onze klantenservice.
 

Meld je aan voor de eLiving nieuwsbrief en ontvang het
laatste nieuws over producten, trends en acties.

Contact

Heb je een vraag? Neem dan contact op met eLiving via onderstaand contactformulier

Stuur een E-mail

Schrijf je in voor de eLiving Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over producten, aanbiedingen en de webshops bij eLiving.

Inschrijven nieuwsbrief

Zeelantlaan 31-41
3526 AK Utrecht
Woonboulevard
info@eliving.nl
Openingstijden:
Klik hier voor aangepaste openingstijden
7 DAGEN PER WEEK GEOPEND!