3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 10:00 tot 18:00
ONLINE 24/7
 • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
 • 3.000m² wooninspiratie
 • De mooiste merken

Bezorgen & Afhalen

Bezorgen, Verzenden & Afhalen

eLIVING verzend bestellingen via pakketdiensten en heeft een eigen bezorgservice. Wanneer de bestelling zal worden bezorgd door de eLIVING Bezorgservice dan zal onze planning telefonisch contact met je opnemen voor het maken van een bezorgafspraak. De bestelling zal vervolgens worden bezorgd op de afgesproken datum. Bij afwezigheid wordt er een nieuwe bezorgafspraak gepland en worden er transportkosten in rekening gebracht.

 

Bestellingen ophalen in onze winkel in Utrecht

Heb je ervoor gekozen om de bestelling af te halen? Dan ontvang je een bericht zodra jouw bestelling voor je klaar staat. 

 

Bestellingen via pakketdienst

Als jouw bestelling wordt verzonden met een pakketdienst, dan ontvang je een verzendbevestiging zodra het pakket is verzonden.

 

Bestellingen via onze bezorgservice


Onze standaard bezorging vindt plaats tot aan de eerste deur op de begane grond van het afleveradres. Als er een lift aanwezig is waar de artikelen, inclusief de eventuele verpakking, gemakkelijk in passen geschiedt de levering tot aan de deur. De artikelen worden op de locatie standaard niet ge(de-)monteerd.

 

Waar moet je rekening mee houden voor de bezorging?

 • De standaard bezorging vindt plaats tot aan de eerste deur op de begane grond van het afleveradres.
 • Wanneer er een lift aanwezig is, dan geschiedt de levering tot aan de deur. Let op: dit geldt alleen als de artikelen gemakkelijk in de lift passen. Passen de artikelen niet gemakkelijk in de lift, dan vindt de bezorging plaats tot aan de eerste deur op de begane grond van het afleveradres.
 • Indien het noodzakelijk is dat er een tweede bezorgafspraak gemaakt moet worden, dan kunnen er extra kosten in rekening worden gebracht.
 • Wil je gebruik maken van onze montageservice, neem dan contact op met onze klantenservice.
 • Wil je gebruik maken van een verhuislift, dan kunnen wij dit voor je regelen. De kosten hiervoor bedragen tussen de €150,- en €200,-. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.
 

Bezorging op de Waddeneilanden of naar het buitenland

eLIVING levert standaard alleen op het vaste land in Nederland en België. Voor transport naar de Waddeneilanden of naar het buitenland kun je contact opnemen met onze klantenservice.

 

Gratis verzenden/bezorgen vanaf € 99*

*Met uitzondering van glasschilderijen. Dit product is erg kwetsbaar en wordt in een speciale verpakking verstuurd. Ook voor showroommodellen en/of sale artikelen kunnen verzendkosten in rekening worden gebracht. De verzendkosten zijn afhankelijk van het artikel en zijn op aanvraag. 

 

Bestellingen tot € 99

 • Verzendkosten pakketten NL: € 9,95
 • Verzendkosten pakketten BE: € 15,-
 • Bezorgkosten eLiving Bezorgservice: € 49,-
 • Verzendkosten cadeaubonnen: gratis

Afhalen

Je kunt er ook voor kiezen om jouw bestelling zelf af te halen in onze winkel in Utrecht. Tijdens het bestelproces kun je aangeven dat je de bestelling zelf wilt af halen.

Wij zullen je vooraf informeren zodra de bestelling kan worden afgehaald.

Afhaaladres:
Zeelantlaan 31-41
3526 AK Utrecht
Woonboulevard


Montageservice

Je kunt er voor kiezen om jouw bestelling door ons te laten monteren. De artikelen zullen dan vakkundig worden gemonteerd door onze montagedienst. De montage-kosten bedragen € 79,- (m.u.v. Kasten, Kledingkasten, Ledikanten en Kinderbedden/kamers. De montage-kosten voor deze artikelen zijn op aanvraag). Indien je gebruik wenst te maken van onze montageservice, neem dan contact op met onze klantenservice.