3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 11:00 tot 17:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
21-10 Door: eLIVING

Servieskast Essentials: het mooiste servies

Een gevulde servieskast is niet alleen functioneel, maar met een knap servies wordt het geheel ook stijlvol! Of je nu de voorkeur hebt voor een minimalistisch servies in één kleur of voor hoe-kleurrijker-hoe-beter; een leuk servies is natuurlijk essentieel!

 

Het mooiste servies gewoon bij jouw thuis

In restaurants zie je vaak de mooiste borden voorbijkomen, inclusief heerlijke gerechtjes. Maar, waarom alleen buiten de deur van al dat moois genieten? Ook thuis kun je heerlijk in stijl eten met mooi servies en daar wordt het alleen maar lekkerder van! Met de mooiste kopjes, schalen, kommen en borden vul je de servieskast aan tot een jaloersmakende verzameling. Ontdek snel onze favorieten!

House Doctor Rustic servies

Met dit servies weet je zeker dat zelfs je servieskast een sprongetje van geluk maakt. Een gedekte eettafel met het House Doctor Rustic servies kan zo in een magazine! Mokken, borden en schalen. Stuk voor stuk in prachtige grijs en blauwe kleuraccenten. Het servies is handgemaakt van keramiek, waardoor dit servies een rustiek, maar tegelijkertijd ook een modern karakter krijgt.


 

HKliving 70’s servies

Word je ook helemaal blij van kleurrijk servies? Dan kun je het 70’s servies van HKliving niet aan je voorbij laten gaan. Je kunt je urenlang vergapen aan de verschillende patronen en kleuren. En dan kom je voor de bijna onmogelijke taak om te kiezen tussen al dat moois. Gelukkig kun je het HKliving servies eindeloos combineren en leent zich het perfect als servies om te sparen! Een paar mokken voor een verjaardag of een paar borden met Kerst. Het perfecte cadeau als je het ons vraagt en voor je het weet heb je een goed gevulde servieskast met een knap servies!

  

 

Sandy servies

Zijn rustige en natuurlijke kleuren meer iets voor jou? Het Sandy servies is gemaakt van stoneware en heeft hierdoor de stevige eigenschappen van porselein en de warme uitstraling van aardewerk. De boven- én binnenkant van het servies is in glazuur gedipt en dit zorgt voor een mooi contrast tussen de twee kleuren.

  

 

Creatief met servies

Een mooi samengesteld servies voor in de servieskast biedt eindeloos veel mogelijkheden om op een creatieve manier de eettafel te dekken. Mix en match met verschillende stijlen, texturen of kleuren en geef je eigen unieke uitstraling aan de eettafel. Combineer met een zacht tafelkleed, een mooi glaswerk en natuurlijk een fijn bestek en maak de gedekte eettafel af met decoratie! 

Heb jij al een verzameling van een van deze serviezen in huis? Of mis je juist een knap servies voor in de servieskast? Hoe dan ook, het is tijd om je servieskast (aan) te vullen!