3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 13:00 tot 18:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
17-06 Door: eLiving

Zo combineer je gouden woonaccessoires in je interieur

Gouden woonaccessoires zijn leuk om te hebben, maar hoe combineer je deze accessoires in jouw interieur? Ontdek hier de gouden combinaties.

 

Gouden woonaccessoires in een wit interieur

De combinatie wit met goud komt je waarschijnlijk wel bekend voor en dat is niet voor niets. Deze combinatie zorgt voor een perfecte balans tussen neutraal en warm. Plaats een paar gezellige gouden items in een wit interieur en je creëert in een handomdraai een totaal andere sfeer.  

 

Gouden woonaccessoires met velvet

Gouden woonaccessoires kun je ook goed combineren met velvet items. Het fluweelzachte velvet geeft van zichzelf al een luxe en warme uitstraling en combineer je dit met goud? Dan creëer je toch wel het ultieme luxe in huis. Probeer eens een prachtige okergeel meubelstuk in combinatie met goud of wat dacht je van een diepblauwe velvet kleur met goud? Succes gegarandeerd!


 

Goud in combinatie met marmer

Over een luxe uitstraling gesproken, mag de combinatie goud met marmer natuurlijk niet ontbreken. Goud in combinatie met marmer zie je ook veel terug in salontafels en bijzettafels. Veel voorkomende combinaties met goud zijn wit of groen marmer. Bijzettafel Boss is daar een goed voorbeeld van. Combineer deze stijlvolle bijzettafel met gouden woonaccessoires en de uitstraling is compleet.

 

Natuurlijke materialen in combinatie met goud

Stap een interieur binnen met natuurlijke materialen, zoals hout, rotan en riet en je ervaart een warme en gezellige binnenkomst. Een echte must-have als je het ons vraagt. Maar ga je voor net een stoerdere en gedurfdere uitstraling? Stijl dan eens je interieur met gouden woonaccessoires en ontdek wat goud doet in jouw interieur.

Gouden woonaccessoires kun je dus op heel veel verschillende manieren combineren en dat maakt het juist zo leuk! Beginnen jouw vingers al te jeuken om gouden woonaccessoires of andere items toe te voegen in je interieur?