3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 11:00 tot 17:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
10-01 Door: eLiving

Item van de maand: LIFETIME Avonturenbed My Hangout

Een magische plek waar alleen kinderen mogen komen, waar fantasie oneindig is en waar steeds weer nieuwe avonturen ontstaan. Wil je meer weten over deze magische plek? Lees dan snel verder en laat het avontuur beginnen!

 

Één groot avontuur

Het Lifetime Avonturenbed my Hangout heeft niets voor niets deze naam gekregen. Kinderen kunnen hun fantasie de vrij loop laten gaan en bleven hierdoor de meest unieke avonturen. De kinderen hebben een eigen 'hangplek' en tegelijkertijd is dat hun bed! En zeg nu zelf, wat is er leuker dan een speelplek en bed in één? Dat wil toch elk kind?

 

  

 

Duurzaam en milieubewust

Het avonturenbed is een stoer en stevig bed gemaakt van massief en duurzaam grenenhout. Het hout komt uit duurzame bosbouw, dit houdt in dat 1,5 nieuwe boom wordt geplant voor elke gekapte boom. Het bed heeft een mooie whitewash afwerking, waardoor de natuurlijke schoonheid van het hout blijft behouden. Het avonturenbed is voorzien van een speelruimte bovenin die bereikt kan worden met een trap. Liever wat hoger slapen of liever een stapelbed? In een handomdraai maak je van de bovenhut een extra slaapplek! Je sluit het trapgat bovenin af en klimt zo via de extra buitentrap (optioneel) omhoog.


Oei, ik groei

Geen zorgen wanneer je kind(eren) gegroeid zijn en toe zijn aan een ander bed. Het LIFETIME avonturenbed is opgebouwd vanuit een basisbed. Door simpelweg het dak eraf te halen, houd je een stapelbed over. Liever een eenpersoonsbed? Dan is het een kwestie van het bovenste bed eraf halen. Met oneindig veel onderdelen en accessoires kun je eenvoudig variëren, uitbreiden en combineren en gaat het bed avontuurlijk lang mee!


Meer LIFETIME

Het LIFETIME Avonturenbed wordt geleverd inclusief rollattenbodem en exclusief matras. Het ledikant is verkrijgbaar in de kleuren whitewash, greywash en witgelakt. Voor nog meer LIFETIME klik hier of kom langs in onze winkel!