3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 10:00 tot 17:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
24-07 Door: eLIVING

Deze vazen wil je gezien hebben

Eén van de sfeermakers in huis zijn toch wel vazen. Zet een vaas op een plek in huis die nog wel wat sfeer kan gebruiken en het geheel kijkt direct anders. Het maak dan ook niet uit of je wel of geen bloemen in de vaas zet. Ook zonder bloemen springen deze vazen er tussenuit!

 

HKliving vazen Speckled

Deze opvallende vazen hebben een unieke vorm en zijn een waar kunstobject in huis. De HKliving vazen Speckled zijn handgemaakt van witte gespikkelde klei en ook zonder bloemen zijn deze vazen echte blikvangers! De vazen Speckled zijn verkrijgbaar in verschillende vormen; Round, Straight, Angular. Mocht je niet kunnen kiezen, dan kunnen we alvast verklappen dat ze bij elkaar ook heel leuk staan!


 

Zuiver vaas Bassin

Nog een bijzonder pareltje is de vaas Bassin van Zuiver. Deze vaas is geïnspireerd op de Nederlandse watertorens. Wist je bijvoorbeeld dat de meeste watertorens uitgeroepen zijn tot nationale monumenten? De torens werden sinds het midden van de 19e eeuw op grote schaal gebouwd om water op te slaan en vandaag de dag zijn hier nog maar 175 van over! Nu kun je dus een vaas geïnspireerd op deze torens in huis halen. Het bovengedeelte van vaas Bassin kun je er af halen, hierdoor heb je twee mogelijkheden om je bos bloemen in de vaas te zetten!

 

HKliving vaas Circle

De populaire HKliving vaas Circle is met zijn unieke ronde vorm ook een echte blikvanger in huis. Combineer HKliving vaas Circle bijvoorbeeld met andere vazen uit de HKliving collectie voor een goede balans tussen ronde vormen en strakke lijnen. Wist je dat ronde, organische vormen in huis een interieur een warmere en zachtere uitstraling geven? Genoeg redenen om deze unieke vaas Circle op je verlanglijstje te zetten!

 

Meerdere vazen bij elkaar

Hoewel je nooit genoeg vazen kunt hebben, snappen wij als geen ander dat je niet altijd plek kunt hebben voor tientallen vazen in huis. Maar, als je net zo van veranderen houdt als wij, dan kun je eens proberen om je favoriete vazen af te wisselen. Een paar in de kast en een paar in huis. Ook kun je in groepjes werken. Zet bijvoorbeeld verschillende vazen bij elkaar in een groepje met wat andere leuke woonaccessoires erbij. Het mooiste is dan om vazen en woonaccessoires van verschillende groottes en materialen te combineren.