3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 11:00 tot 17:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
08-02 Door: eLIVING

Love is in the air: Valentijn cadeautips

Het is bijna zover: de meest liefdevolle dag van het jaar! We hebben het natuurlijk over Valentijnsdag. Sommige halen voor deze dag alles uit de kast en andere vinden het helemaal niets. Maar zeg nu zelf: iedereen wordt toch blij van een cadeautje? Met een mooi en functioneel cadeau weet je zeker dat je goed zit! Waar verras jij jouw Valentijn mee?

 

Liefde gaat door de maag

Prachtige borden, mokken of schaaltjes. In onze collectie servies vind je alles om een romantisch ontbijtje of diner voor twee compleet te maken. Vergeet de kandelaren met kaarsen niet om het extra romantisch te maken.

 

Cheers op de liefde

Ben jij meer van een romantisch borrelavondje voor twee? Genieten van (zelfgemaakte) hapjes op een mooie serveerplank en een wijntje om de liefde te vieren. Maar wil je nu ook een bijpassend cadeau erbij geven? Kijk dan ook eens naar dit stoere wijnrek. Zo hebben jullie ook meteen een plekje voor jullie favoriete drankjes.


 

De bloemetjes binnen zetten

Een mooie bos bloemen kan iedereen wel waarderen, maar wil je het direct goed aanpakken? Zorg dan voor een mooie vaas erbij! Vaas Bassin is bijvoorbeeld wel heel bijzonder. Deze vaas is geïnspireerd op de Nederlandse watertorens en je kunt je bos bloemen zelf schikken. Met welke vaas kom jij bij je Valentijn aan?


 

Voor de echte Shopaholic

Kan jouw Valentijn geen genoeg krijgen van shoppen? Vul dan de tassencollectie aan met tas Sjopper-Kees. Hij gaat graag mee shoppen, maar is ook een geweldige hulp in en om het huis. Maar wees gewaarschuwd, want voor je het weet heeft jouw Valentijn een nieuw maatje...

 

Voor de hondenliefhebber

Is jouw Valentijn een echte hondenliefhebber? Dan zijn deze stoere kandelaars het ultieme cadeau! Deze viervoeters blijven braaf zitten en lopen niet weg. De kandelaars zijn verkrijgbaar in twee varianten: Can-Dolly en Can-Dog

 

Een trouwe viervoeter als Valentijn

Nu we het toch over honden hebben… Ben je zelf juist een echte hondenliefhebber en loopt jouw Valentijn op vier voeten? Dan kun je natuurlijk ook je trouwe viervoeter wat extra liefde geven met een mooi hondenkussen.