3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 10:00 tot 18:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
13-02 Door: eLIVING

Nieuw binnen: bank Porto

Onze banken collectie wordt steeds groter en vandaag willen we je graag voorstellen aan bank Porto. 

 

Een nieuwe bank kopen? 

Ben je op zoek naar een fijne plofbank, waar je urenlang comfortabel op kunt zitten en die ook nog stijlvol is? Bank Porto van ons eigen Home Label is onze nieuwste aanwinst en heeft het allemaal.  

 

Organische vormen 

Door de prachtige ronde vormen is deze bank een echte blikvanger in huis. Al eerder schreven we over hoe meubels met organische vormen een interieur vriendelijker en gezelliger maken. Bank Porto is hier het perfecte voorbeeld van. En dat niet alleen, want deze bank staat garant voor urenlang zitcomfort. Dit komt onder andere door de zachte, losse kussens in combinatie met de lendenkussen. Hierdoor kun je heerlijk onderuitgezakt de avond (of gewoon hele dag) doorbrengen!



 

 

Losse kussens opkloppen 

De losse kussens op bank Porto zorgen niet alleen voor een heerlijk zitcomfort, maar je kunt ze ook gemakkelijk opkloppen. Door de kussens met regelmaat op te kloppen, is je bank weer als nieuw. Met bank Porto haal je een bank in huis die comfort uitstraalt!

 

 

Afmetingen, materialen en kleuren 

De bank heeft een zitvulling van koudschuim en de lendenkussens zijn voorzien van een mix van veren en gesneden schuim. De poten van bank Porto zijn van hout in de kleur zwart. Ook met de afmetingen van deze bank kun je alle kanten op. Deze comfortabele bank is namelijk verkrijgbaar in verschillende opstellingen. Kom gezellig langs in onze winkel en ontdek alle mogelijkheden.