3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 13:00 tot 18:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
13-01 Door: eLIVING

Zuiver Albert Kuip Serie

Grote kans dat je al eens kennis hebt gemaakt met één van de Zuiver Albert Kuip stoelen. Inmiddels gaat het niet meer om een paar familieleden, maar is de Albert Kuip stoel onderdeel van één grote familie bestaande uit stoelen, barstoelen, tuin stoelen, vergaderstoelen en bureaustoelen in verschillende kleuren en materialen.


Het verhaal achter de Albert Kuip serie 

Het begon allemaal bij de samenwerking met de Nederlandse ontwerpstudio APE. Samen met hen heeft Zuiver de Albert Kuip stoel ontworpen. Niet voor niets heeft deze stoel een ‘Amsterdamse’ naam gekregen. De eerste leden van de familie Albert kuip bestaat uit een prachtige kunststof kuip in zachte pastelkleuren en met een elegant onderstel van massief essenhout. Ook aan de details is gedacht, want is je de bijzondere overgang van zitting naar poten al opgevallen? Deze stijlvolle stoel is verkrijgbaar met armleuning én zonder en in een halfhoge barkruk en hoge barkruk.Tuinstoel Albert Kuip Garden

Als je het liefst je favoriete Albert Kuip ook mee naar buiten wilde nemen, dan werd je vast blij van het nieuws dat je ook buiten je favoriete stoel niet hoeft te missen. De Albert Kuip Garden is de ideale stoel voor buiten, want deze stoel is gemaakt om lange zomerdagen te doorstaan. Zelfs de Nederlandse zomerdagen die nog wel eens regenachtig kunnen zijn. De Albert Kuip Garden is gemaakt van aluminium en verkrijgbaar in verschillende kleuren. Voor nog meer comfort is er een bijpassende Albert Kuip tuinkussen.


 

Stoel Albert Kuip Soft 

Een tijd later voegde ook de Albert Kuip Soft zich aan deze gezellige familie toe. En zeg nu zelf: deze stoel mag er wezen, toch? De naam verklapt het al een beetje, want deze Albert Kuip heeft zich aangekleed! De Albert Kuip soft heeft een zachte vulling en zorgt voor nog meer comfort. Ook het onderstel heeft een kleine verandering ondergaan. Het onderstel van de Albert Kuip Soft is ook gemaakt van essenhout, maar is zwartgelakt. De perfecte combinatie met de kleuren van de zitting waarin deze stoel verkrijgbaar is. De Albert Kuip soft is verkrijgbaar met armleuning en zonder.

 

Stoel Albert Kuip All Black

Ben je gek op de Albert Kuip stoel, maar heb je het niet zo op kleur? Dan is de Albert Kuip All Black perfect voor jou! Deze stoel heeft maar enkele veranderingen ondergaan, maar hierdoor een geheel nieuwe uitstraling gekregen. De All Black variant is verkrijgbaar als eetkamerstoel met armleuning en zonder armleuning en als halfhoge barstoel en hoge barstoel.

 

 

Stoel Albert Kuip Coffee

De familie uitbreiding stopt hier niet, want deze duurzame variant hoort nu ook tot deze grote familie. De naam van deze Albert Kuip verraadt het natuurlijk al. De zitting van de Albert Kuip Coffee is letterlijk gemaakt van koffieprut. De zitting bevat maar liefst 42,5% koffieafval en de prachtige bruine kleur komt terug in de stoel. Is dit niet fantastisch?


 

Bureaustoel Albert Kuip

Een van de nieuwste familieleden is de bureaustoel Albert Kuip! Deze variant rijdt en draait en is daarom niet alleen handig voor je thuiswerkplek, maar ook voor op kantoor! De zitting is gestoffeerd en voorzien van een padding voor nog meer comfort. Ga je voor de bureaustoel met armleuning of zonder armleuning?

 

Stoel Albert Kuip Swivel 

Naast de bureaustoel behoort nu ook de Albert Kuip Swivel tot de Albert Kuip familie. Deze stoel draait en is daarmee perfect voor een vergaderruimte of aan je eettafel. Net als de bureaustoel is de Swivel gestoffeerd en voorzien van een padding! Voor welke Albert Kuip ga jij?