3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 11:00 tot 17:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
10-10 Door: eLiving

Nieuw bij eLIVING: House Doctor

De collectie van House Doctor is nu ook bij eLIVING verkrijgbaar en zoals House Doctor stelt: ‘Everybody deserves a healty home’. Vraag je je nu af, maar hoe krijg ik een gezond huis? Lees dan snel verder!

 

House Doctor het beste medicijn voor je interieur

Volgens het Deense merk zijn hun items hét medicijn voor een gezond huis. Voor elke ‘patiënt’ hebben zij het juiste medicijn om een unieke en persoonlijke stijl in huis te creëren. House Doctor omschrijft haar stijl als provocerend, persoonlijk en informeel. Het designmerk gelooft dat het mengen van verschillende elementen en stijlen veel beter bij deze tijd past, dan alle items perfect te matchen. Welk item van House Doctor je ook koopt, je interieur wordt er gezonder van! 

 

Een familie met creatieve genen

In 2001 is House Doctor ontstaan. Een echt familiebedrijf opgericht door Rikke Juhl Jensen, Gitte Juhl Capel en Klaus Juhl Pedersen. Ze delen naast de creatieve genen ook het geloof dat een mooi interieur de passie voor het leven verhoogt. Hoewel het merk klein begon, is het de afgelopen jaren enorm gegroeid en populair geworden!  

Verblijd jezelf of iemand anders met een van de prachtige House Doctor medicijnen. Maar wees gewaarschuwd, de items van House Doctor zijn zéér verslavend! Bekijk een aantal van deze toffe items hieronder.

House Doctor vazen

 
 Foto:
1. House Doctor Vaas Shaped
2. House Doctor Vaas Glass
3. House Doctor Vaas Bottle

 

House Doctor servies


Foto:
1. House Doctor Soepbord Rustic
2. House Doctor Mok Rustic/ House Doctor Ontbijtbord Rustic
3. House Doctor Schaaltje Rustic Medium

House Doctor Manden en Opbergsets