3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 13:00 tot 18:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
30-01 Door: eLiving

Valentijnsdag: verras je liefde met een origineel cadeau!

Rode rozen, chocolaatjes in een hartjes verpakking en anonieme liefdesbrieven… Ja, het is weer bijna Valentijnsdag! De meest romantische dag van het jaar en de dag dat de restaurants vol zitten met stelletjes en de bloemenzaken overuren maken. Wil jij je liefde een keer verrassen met een origineel cadeau? Lees snel verder voor de leukste inspiratie!

Capture the moment


Misschien een héél klein beetje cliché, maar zeg nu zelf, word jij niet vrolijk van foto’s? Het ideale cadeau om de meest romantische herinneringen op te halen op Valentijnsdag! Jullie eerste vakantie samen of misschien wel een prachtige foto van jullie huwelijk. Deze mooie herinnering moet natuurlijk wel ingelijst worden. Bekijk daarom snel onze leuke fotolijstje!

 

Ook al geef je nog zoveel warmte...

De verwarmingen staan te gloeien, de thermostaat tikt al bijna de 50 graden aan, je grote liefde kruipt helemaal tegen je aan en nog heeft hij of zij het koud? Dan is het moment toch echt daar, jullie hebben een lekker warm en zacht plaid nodig!


Rozen zijn rood, viooltjes zijn blauw…

Blijft het traditie om op Valentijnsdag een mooie bos bloemen te geven? Dan is het natuurlijk heel fijn als je daar meteen een mooie vaas bij kan geven. Het maakt je cadeau compleet! Bekijk onze collectie vazen hier