3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 10:00 tot 17:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
14-11 Door: eLIVING

Dutchbone Class serie is uitgebreid

Ben jij ook fan van de Dutchbone Class serie? Dan hebben we goed nieuws, want deze serie is uitgebreid! Benieuwd welke nieuwe Class meubels erbij zijn gekomen? Lees dan snel verder.

 

Dutchbone Class serie

De Class serie van Dutchbone is te herkennen aan het elegante design met een opvallend visgraatpatroon. In combinatie met het donkere hout en de antieke messing details krijgen de Class meubels een chique tintje. Dit zorgt ervoor dat de Dutchbone Class meubels echte blikvangers in huis zijn. De Class serie bestond al uit een eettafel, salontafel, kast en dressoir, maar is nu uitgebreid met nog meer leuke meubels! 

Dutchbone eettafel Class

Geef een warme uitstraling aan je eetkamer met Dutchbone eettafel Class. Zoals we van de Class serie gewend zijn heeft ook de eettafel het prachtige visgraatpatroon. De eettafel Class is leverbaar in twee verschillende maten. Dutchbone salontafel Class

Maak plaats voor salontafel Class en geef je interieur een stoere, maar chique uitstraling. Het donkere hout in combinatie met het messing kleurt perfect bij aardse tinten en zorgt ook in je woonkamer voor een warme sfeer.

 

 

Dutchbone kast Class

De hoogte in met Dutchbone kast Class. Wil je jouw boeken of woonaccessoires een mooi plekje in huis geven? Dan is kast Class hier perfect voor. Deze elegante kast laat al jouw boeken en woonaccessoires mooi uitkomen.  

 

Dutchbone dressoir Class

Ook bij het dressoir ontbreekt het prachtige visgraatpatroon niet. Dutchbone dressoir Class is voorzien van twee deuren en heeft in het midden twee verticale deurtjes die door middel van de lift up & push in methode open gaan. Het Class dressoir is niet alleen leuk als opbergkast, maar kan ook goed gebruikt worden als TV-meubel!Dutchbone dressoir Class Hoog

Mogen we je voorstellen aan een van de nieuwste leden van de familie Class? Dressoir Class kennen we natuurlijk al, maar deze variant is net wat hoger. Dit betekent dat je nog meer ruimte hebt om je spullen op te bergen! Het hoge dressoir Class combineert perfect met het lage dressoir. Een echte match made in heaven!

 

 

Dutchbone sidetable Class

Dit nieuwe familielid is niet alleen stijlvol, maar ook multifunctioneel. Dutchbone sidetable Class kun je namelijk ook gebruiken als bureau. De sidetable is voorzien van twee handige lades dus opruimen is zo gebeurd. 

Dutchbone wijnkast Class

Alle wijnliefhebbers kunnen hun ogen uitkijken, want de Class serie heeft er nu ook een wijnkast bij. Wijnkast Class heeft ruimte voor zeker 16 flessen en ook je wijnglazen kun je netjes opbergen aan de daarvoor bestemde rails. Ook deze kast is voorzien het beroemde visgraatpatroon.