3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 10:00 tot 20:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
17-05 Door: eLIVING

7x Okergele fauteuils

Ben je op zoek naar een okergele fauteuil? Dat is niet zo gek, want okergeel is bijna niet meer weg te denken in de interieurwereld. Deze populaire kleur zorgt namelijk voor warmte en sfeer in elk interieur! Wij hebben de zeven mooiste okergele fauteuils op een rijtje gezet!

De warme okergele kleur kun je op verschillende manieren in je interieur laten terugkomen, bijvoorbeeld op de wand of met een paar zachte sierkussens. Maar tegenwoordig zie je steeds meer meubels in deze mooie, warme kleur. Ben jij ook in de ban van okergeel? Dan is een okergele fauteuil misschien wel wat voor jou! 

Okergeel als warme en elegante kleur

Met een okergele fauteuil maak je een statement in je interieur. Hierdoor voelt een okergele fauteuil in eerste instantie misschien gedurfd, maar gelukkig kun je met deze kleur alle kanten op! Okergeel is namelijk een warme en elegante kleur die je makkelijk kunt combineren met andere kleuren en met verschillende interieurstijlen. Breng ook je interieur tot leven met een okergele fauteuil. 

 

Bepurehome fauteuil Rodeo Velvet

Kun jij wel een chique, moderne en eigentijdse fauteuil gebruiken? Bepurehome fauteuil Rodeo heeft het allemaal. De comfortabel loveseat heeft een breedte van 105 cm, zodat je lekker breed kunt zitten.

 

Fauteuil Tim

Deze schoonheid heeft een rank uiterlijk, maar zit heerlijk comfortabel. Fauteuil Tim van ons eigen Home Label heeft een modern ontwerp met slanke armleuningen. Voor nog meer comfort is het mogelijk om de bijpassende sierkussens, zoals op de afbeelding, bij te bestellen.   

          

BePurehome fauteuil Statement

De Bepurehome Statement is een serie die zijn naam waar maakt! De fauteuil Statement is onderdeel van de serie en is verkrijgbaar met arm én zonder arm. Deze compacte fauteuil met armleuningen heeft een actieve en comfortabele zit. Een blikvanger als deze fauteuil kom je niet snel tegen. 

 

Zuiver fauteuil Bubba

De nieuwste van het stel is Zuiver fauteuil Bubba. Deze draaifauteuil valt op door haar kleur. De metalen draaivoet heeft namelijk exact dezelfde kleur als de bekleding. Een prachtig ton sur ton effect! 

                                       

Fauteuil Retro

Deze retro fauteuil met een modern jasje maakt de zithoek compleet. Fauteuil Retro heeft een comfortabele zit met een zachte rugleuning. 

 

Bepurehome fauteuil Vogue 

Als je het over een compacte fauteuil hebt, dan heb je het over fauteuil Vogue. Deze tijdloze en stijlvolle fauteuil heeft breedte van 57 cm, waardoor dit de perfecte fauteuil is voor de kleinere ruimtes. Met Bepurehome fauteuil Vogue haal je gegarandeerd een stijlvolle fauteuil in huis.

 

Dutchbone fauteuil Dolly

Een elegante fauteuil geïnspireerd op Art Deco stijl. Dutchbone fauteuil Dolly maakt het verschil in elk interieur. Niet alleen is aan comfort gedacht, maar ook aan de afwerking. Zo is fauteuil Dolly afgewerkt met decoratieve stiksels en zijn de houten poten voorzien van een messing voetje. It's all about the details!

 

Bepurehome fauteuil Statement 

Deze stijlvolle en moderne fauteuil behoort net als zijn gelijknamige broer ook tot de Statement Serie. Hoewel de naam van de fauteuil misschien doet vermoeden dat deze Statement fauteuil niet veel verschilt van de fauteuil met armleuningen, kun je in één oogopslag zien dat ze toch echt verschillend zijn! Voor welke fauteuil Statement ga jij? De fauteuil met armleuningen of de fauteuil zonder armleuningen?