3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 11.00 tot 17.00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
28-02 Door: eLIVING

Zo voeg je marmer toe aan je interieur

Marmer aan je interieur toevoegen hoeft niet moeilijk te zijn! Dit prachtige natuurproduct combineert namelijk met veel verschillende materialen en interieurstijlen.

 

Marmer als geliefd materiaal

Het is niet zo gek dat marmer een geliefd materiaal is. Licht weerkaatst prachtig op marmer en is de structuur van dit natuurproduct je al eens opgevallen? Het elegante en chique marmer is bovendien verkrijgbaar in verschillende kleurtinten. 

 

Marmer combineren

Het edele materiaal combineert met veel verschillende materialen en elke combinatie zorgt voor een heel ander gezicht. Combineer je marmer met goud of messing, dan krijgt het marmer een nog luxere en chiquere uitstraling dan het al heeft! In dezelfde lijn kun je marmer ook goed combineren met fluweelzacht velvet. Ga je liever voor een minder chique uitstraling? Combineer dan marmer eens met hout. Een andere combinatie die het goed doet is marmer met zwart metaal. Stoer en stijlvol tegelijkertijd.

Laat je inspireren door één en dezelfde marmeren tafel in verschillende interieurstijlen!



Shop marmeren items

Een marmeren salontafel of bijzettafel of kies je liever voor een marmeren accessoires, zoals een prachtige marmeren vaas of klok? Ontdek de meest stijlvolle marmeren items en shop jouw favoriet!