3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel morgen open: 11.00 tot 17.00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
05-06 Door: eLIVING

10x Unieke Vaderdag cadeaus

Net als Moederdag is ook Vaderdag de perfecte gelegenheid om je vader, opa of een andere belangrijke man in je leven te bedanken! Natuurlijk is een zak drop, geurtje of zelfs een paar sokken geen verkeerd cadeau. Maar wat dacht je van een praktisch en stoer cadeau voor in huis of in de tuin? Een cadeau waar de beste man lang plezier van heeft! Laat je inspireren door de 10 meest unieke cadeaus voor Vaderdag. 


           

1. HKliving Americano mok

Is jouw vader een echte koffieliefhebber? Dan zijn deze stoere, maar stijlvolle 70’s Americano mokken misschien wel wat voor hem! Of kies uit een van de andere 70’s mokken. Niet alleen praktisch, maar ook nog mooi voor in het interieur. Combineer met een heerlijke zak koffiebonen en jouw Vaderdag cadeau is klaar!
 

 


  
 

2.Wijnrek Rack

Kan jouw vader een goede wijn wel waarderen? Dan is een plek voor deze heerlijke wijnen natuurlijk ook geen overbodige luxe. Met dit zwarte metalen wijnrek Rack heb je plek voor 24 flessen én het is een stoer interieurcadeau. 
 
         

3. Hangmat Headdemock

Als je het aan ons vraagt, dan verdient iedereen wel wat ontspanning. Met de Fatboy hangmat Headdemock weet je zeker dat dit goed komt. Deze hangmat is een uniek cadeau voor Vaderdag waar toch iedereen blij van wordt? 
 
        
         

4. Glaschilderij


Een mooi glasschilderij van zijn favoriete stad Utrecht, een stoere leeuwenkop of een ander mooi exemplaar. Met een glasschilderij als cadeau kun je alle kanten op!
 
           
             

5.Koelbox Be Cool

Een perfect cadeau voor de zomerse dagen! De koelbox Be Cool houdt al je drankjes koud en is ook voorzien van een opener. Handig voor bij een avondje barbecueën of als je een middagje in de hangmat hebt gepland!
 


  
 

6.Tafellampje Edison the Petit

Dit draadloze tafellampje neem je overal mee naar toe! Of dit nu lekker buiten in de tuin, op de camping of binnen in huis is. Een perfect cadeau dus voor de vader die niet genoeg kan krijgen van een goed boek of kruiswoordpuzzel. Edison the Petit heeft bovendien drie standen die zorgen voor 6 tot 24 uur verlichting.
 
           

7. Serveerplanken


Borreltijd! Houdt jouw vader ook van een paar heerlijke hapjes voor bij de borrel? Geef een van deze mooie serveerplanken cadeau en combineer met zijn favoriete snacks! Wie weet kun je zelf ook nog meegenieten van al dat lekkers!
 
          

8. Zitzak Lamzac

Een andere mogelijkheid om heerlijk te ontspannen is met de Fatboy Lamzac! Deze zitzak vult zich vliegensvlug met lucht, waardoor je in één handbeweging kunt loungen waar jullie ook heen gaan. Met deze Lamzac weet je in ieder geval dat jouw vader  voorzien is van een comfortabel ligbed. Als dat geen perfect cadeau is!
 
      
             

9. Bijzettafel Bakkes


Besteed jouw vader ook elk vrije uur in de tuin? Maar heeft hij al genoeg tuingereedschap? Geef hem dan deze bijzettafel Bakkes voor binnen- én buitengebruik cadeau! Heerlijk genieten van het uitzicht op de tuin, terwijl zijn favoriete plant, drankje en snack binnen handbereik zijn! 
 
             

10. eLIVING digitale cadeaubon

Wil je jouw vader liever zelf laten uitkiezen? Ga dan voor een cadeaubon van eLIVING