3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 10:00 tot 18:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
21-04 Door: eLIVING

Rock 'n Roll: de schommelstoel voor in je tuin

Altijd al een schommelstoel in je tuin willen hebben? Met schommelstoel Rock 'n Roll schommel je het hele jaar door! De Fatboy schommelstoel is namelijk geschikt voor zowel binnen als buiten! Als je geen zin hebt meer hebt om binnen te schommel zet je 'm gewoon buiten en visa versa! Heerlijk schommelen voor de openhaard in de winter of met de zon op je gezicht in de zomer.

 

Schommelstoel Rock 'n Roll

De schommelstoel bestaat uit een demontabel frame en acht stevige banden. Hier bovenop leg je de zitzak Original voor binnen of Original Outdoor voor buiten en je gigantische schommelstoel is klaar voor gebruik. Met behulp van de bijgeleverde rock blockers kun je de schommelstoel vastzetten als je even niet wilt schommelen. Het frame is gemaakt van gegalvaniseerd en gepoedercoat metaal, waardoor de Rock 'n Roll niet alleen duurzaam, maar ook waterafstotend is.

  

  

Fatboy zitzak Original Outdoor

De Rock 'n Roll tovert de zitzak Original om tot een heuse schommelstoel. Zo kun je zelf de uitstraling van je schommelstoel bepalen. Ga je voor een zitzak met een zonnige kleurtje of juist voor een neutrale kleur? De schommelstoel was al verkrijgbaar in het zwart, maar is nu ook verkrijgbaar in het lichtgrijs!