3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 10:00 tot 17:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
18-07 Door: eLIVING

Maak je gedekte eettafel compleet met House Doctor servies Rustic

Wil je ook een gedekte eettafel die zo uit een magazine gelopen kan zijn? Met House Doctor servies Rustic lukt dat zeker!  

 

House Doctor Servies Rustic

Het Rustic servies van House Doctor is handgemaakt en van keramiek. Hierdoor krijgt dit servies een rustiek, maar modern karakter. De prachtige grijs en blauwe kleuraccenten maken servies Rustic helemaal af en zorgen voor warme en persoonlijke sfeer aan tafel. Kijk snel verder voor de leukste inspiratie!

 
                                        
 
           

   
                 


 
   

House Doctor Mok Rustic

Start de ochtend met deze prachtig keramische mok. Perfect voor een kop koffie, thee of warme chocolade melk. Deze leuke mok van House Doctor mag ook in de magnetron!  
   

House Doctor Medium Schaaltje Rustic

Je ontbijt met yoghurt en fruit smaakt nog lekkerder uit het House Doctor Rustic schaaltje. Je kunt dit Rustic schaaltje natuurlijk ook gebruiken voor een lekkere salade! Het Rustic servies is handgemaakt, hierdoor kan het voorkomen dat er wat variaties in het ontwerp zitten. Dit maakt servies Rustic extra bijzonder! 
   

House Doctor Ontbijtbord Rustic

Verwelkom je gasten met dit mooie bord. Perfect voor een lekker gebakje of als ontbijtbord! Je hoeft je geen zorgen te maken over de afwas, want het Rustic servies kan gewoon in de vaatwasser! Het bord heeft een diameter van 20,5 centimeter.   
   

House Doctor Soepbord Rustic

Een mooier soepbord dan soepbord Rustic vind je bijna niet! En ben je geen grote fan van soep? Ook voor noedels of salades zijn deze soepborden perfect! 
   

House Doctor Dinerbord Rustic

Een heerlijk diner is één ding, maar een mooi gedekte tafel is weer een heel ander verhaal. Met House Doctor dinerbord Rustic hoef je over dat laatste in ieder geval geen zorgen te maken! Het bord heeft een diameter van 27,5 centimeter.  
   

House Doctor Small Schaaltje Rustic

Voor de lekkere trek zijn daar de kleine schaaltjes uit de Rustic serie. Met een diameter van 11,5 centimeter is dit schaaltje perfect voor snacks, dressings en heerlijke desserts. 
     

House Doctor Suikerpot Rustic

Ook aan de suikerliefhebbers is gedacht. Drink je graag je koffie of thee met een beetje suiker? Dan kun je toch niet zonder een mooie suikerpot
     

House Doctor Melkkannetje Rustic

Melk en suiker of suiker en melk? Eigenlijk kunnen deze twee niet zonder elkaar! Combineer suikerpot Rustic met het melkkannetje Rustic voor het perfecte koppel! Jouw koffie-uurtje wordt nooit meer hetzelfde!