3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 10:00 tot 20:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
18-08 Door: eLIVING

Een okergele bank: durf jij het aan?

Okergeel geeft niet alleen warmte aan je interieur, maar het maakt je woning ook meteen vrolijk, gezellig en kleurrijk. Ben jij net als wij ook zo verliefd op de kleur okergeel? En durf jij een okergele bank aan? Bekijk dan hieronder de leukste okergele banken!

Okergele bank Statement

Om maar meteen met de deur in huis te vallen: BePureHome bank Statement maakt zijn naam waar. Van deze okergele bank kun je alleen maar vrolijk worden. De comfortabele zitting, de verschillende opstellingen en dan hebben we het nog niet over de stijlvolle fluwelen stof gehad! Zeg nu zelf, na een lange dag wil jij toch ook op bank Statement neerploffen?



 

Okergele bank Retro

Compact, maar o, zo stijlvol! Bank Retro past met zijn formaat in elke kamer en dat is nu net wat we nodig hebben! Bank Retro heeft een speciale aantrekkingskracht waar je niet omheen kunt. 



 

Okergele bank Florence

Deze okergele bank maakt televisie kijken nog leuker! Als je op zoek bent naar een heerlijke lounge bank, dan ben je bij bank Florence op het juiste adres! Zie jij jezelf hier al op liggen?

Okergele bank Rodeo

Bank Rodeo lijkt op het eerste oog onschuldig, maar vergis je niet. Eenmaal op deze heerlijke comfortabele bank en je wilt niet meer anders! De Rodeo bank velvet is verkrijgbaar in verschillende prachtige velvet kleuren, maar de okergele variant springt er toch echt tussenuit! Een stijlvolle bank om heerlijk op tot rust te komen. 
 

Okergele bank Tim


Een andere nieuwe aanwinst is okergele bank Tim! De mooie slanke armleuningen zorgen voor een moderne en stijlvolle uitstraling. Bank Tim is ook verkrijgbaar als poef en fauteuil.