3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 11:00 tot 17:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
13-05 Door: eLIVING

Tuinverlichting voor lange zomeravonden

De zomeravonden zijn de perfecte tijd om nog meer te genieten van je tuin. Heerlijk ontspannen na een lange werkdag of juist gezellig met familie of vrienden samenzijn. Met de juiste tuinverlichting hoef je nog niet naar binnen als de zon ondergaat, maar kun je de zomeravonden juist extra verlengen! 

 

Functionele tuinverlichting

Als de zon ondergaat dan kun je natuurlijk wel wat licht gebruiken. Draadloze tuinverlichting is dé ideale manier om buiten nooit in het donker te zitten. Neem bijvoorbeeld de tuinverlichting van Fatboy. Deze lampen zijn stuk voor stuk uniek, draadloos en kunnen op elke manier buiten geplaatst worden. Steek bijvoorbeeld de Fatboy tuinlamp Thierry le Swinger in de grond om veilig langs paden rond te lopen of kies voor de hangende tuinlamp Bolleke om bepaalde elementen in je tuin op te lichten. Kun je aan tafel juist wat extra sfeer gebruiken? Dan is de Fatboy lamp Tjoepke misschien wel wat voor jou. Deze lamp is een tafellamp, tube light en kaars in één. Je kunt met deze lamp een boekje lezen als je de felle stand gebruikt, maar zit je gezellig samen buiten dan stel je de lamp in op warm gedimd licht of zelf romantisch kaarslicht. 

 

Sfeervolle tuinverlichting

Dat tuinverlichting praktisch en functioneel is, dat is wel duidelijk. Maar wist je dat tuinverlichting ook sfeervol en stijlvol kan zijn? Zelfs als de verlichting uitstaat! Ontdek hieronder de verschillende soorten tuinverlichting. Elk met een klein, kleurrijk detail. Kies de kleur die het beste bij je tuin past en maak je tuin nog sfeervoller en gezelliger!