3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 10:00 tot 20:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
01-07 Door: eLIVING

Opgeruimd staat netjes: meer opbergruimte in huis

Wat is er fijner dan een opgeruimd huis? Een opgeruimd huis zorgt niet alleen voor rust in huis, maar ook in je hoofd. Met de juiste opbergruimtes creëer je plek voor je spullen én maak je het ook nog stijlvol! Ontdek de mooiste opbergmeubels voor in huis. 

 

Kast Barbier

Opruimen met kast Barbier wordt een feestje! De verticale lijnen in combinatie met de slanke pootjes zorgen voor een prachtig plaatje. Je spullen berg je handig op achter de twee jaloezie deuren. Helemaal fijn als je niet genoeg plek hebt voor openslaande kastdeuren! Kast Barbier was al verkrijgbaar in een mooie houten naturel kleur, maar is nu ook verkrijgbaar in walnoot en zwart.

 

 

Hoge kast Gravure

Niet voor niets is deze hoge kast zo populair! Kast Gravure heeft namelijk het beste van twee werelden. De kast heeft een open gedeelte om je mooiste spullen tentoon te stellen en een opberggedeelte achter deuren. De kast is onderdeel van de Gravure serie en stel je helemaal zelf samen!

 

Dressoir Class

Deze prachtige verschijnen met visgraatpatroon en messing accenten wil je toch ook in huis? Dressoir Class is een echte blikvanger en combineert perfect met de andere leden van de Class familie.



Boekenkast Mexico

Niet alleen handig als je veel boeken wil opbergen, maar ook woonaccessoires komen mooi tot recht in kast Mexico. De industriële kast is voorzien van een stoere decoratie ladder.

 

Vitrinekast James

Laat je mooiste servies zien met vitrinekast James. De kast is gemaakt van massief zwart gelakt grenen in combinatie met spaanplaat planken met een prachtige notenprint.

 
 

Opbergkast Bequest

Compact en bijna onmisbaar. De Bequest kast steelt de show met het oosters patroon in combinatie met de antiek zwarte afwerking. De kast is gemaakt van oud grenenhout en het onderstel is van metaal.

 

Schuifdeurkast Barn

Op zoek naar een multifunctionele kast? Maak dan kennis met schuifdeurkast Barn. Deze kast kun je gebruiken als opbergkast, boekenkast, maar ook als kledingkast! 


 

Dressoir Index

Een luxe dressoir met een strak ontwerp en een elegant en tijdloos karakter. Dressoir Index is verkrijgbaar in verschillende afmetingen en de deuren zijn voorzien van en hoogwaardig soft-close systeem.

 

Studio HENK modular kast

De prachtige eikenhouten eettafels van Studio HENK ken je misschien al, maar wist je dat wandkasten Modular net zo stijlvol zijn? De wandkasten hebben een lichte en minimalistische uitstraling en kun je geheel naar eigen wens samenstellen. Ga je voor een wandkast met alleen een open systeem of heb je liever een aantal gesloten elementen? De keuze is aan jou.


 

Zuiver kast hardy

Het maakt niet uit in welke kamer je wat extra opbergruimte kunt gebruiken, want Zuiver kast Hardy voelt zich overal thuis. De deuren zijn voorzien van een metalen gaas, waardoor je slechts de silhouetten ziet van wat je in de kast zet. De kast is verkrijgbaar in verschillende kleuren.