3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 10:00 tot 17:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
04-08 Door: eLIVING

Een ronde fauteuil als blikvanger

Als je een blikvanger in huis wil, dan zit je met een ronde fauteuil zeker goed. Een ronde fauteuil valt op, doorbreekt de strakke lijnen en zorgt voor meer warmte. De charmante vorm voelt als thuiskomen en je wordt letterlijk omarmt. Dat klinkt toch als hét perfecte plekje om tot rust te komen?

 

Een ronde fauteuil in elk interieur

Gelukkig past een ronde fauteuil in vrijwel elk interieur. Het enige wat je hoeft te doen is die ene favoriet te combineren met jouw lievelingsstof. De ronde fauteuil vind je in verschillende afmetingen, waardoor zelfs het kleinste hoekje gevuld kan worden. Hoe groot of klein de ronde fauteuil kan zijn is helemaal aan jou. Ga je voor een royale fauteuil waar je heerlijk in kunt wegkruipen of juist voor een compacte fauteuil die je makkelijk kunt verplaatsen? 

 

Waar past een ronde fauteuil?

Het zijn de losse elementen in een interieur waar je heel veel mee kunt. Ze zijn makkelijk te verplaatsen en zo kun je steeds weer een andere opstelling in huis maken! Ideaal als je van veranderen houdt. Een ronde fauteuil kun je bijvoorbeeld als extra zitplaats bij de bank zetten of misschien heb je nog wel een plekje op de slaapkamer. Ontdek ook hoe je ronde vormen in huis toevoegt en laat je inspireren. Waar je een ronde fauteuil ook neerzet: het wordt de blikvanger van de ruimte.

 

Keuze uit ronde fauteuils

Ben je benieuwd naar alle ronde fauteuils uit de eLIVING collectie? Neem dan een kijkje op onze website bij de fauteuils. De meeste ronde fauteuils zijn verkrijgbaar in heel veel verschillende materialen en kleuren. Kom daarom gerust even langs in onze winkel in Utrecht voor alle mogelijkheden en ontdek jouw favoriete ronde fauteuil!