3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 10:00 tot 17:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
27-05 Door: eLIVING

Studio HENK buitencollectie Trace

Design voor in je tuin of op je balkon? Dit jaar introduceert Studio HENK hun nieuwste buitencollectie Trace. Hiermee transformeer je jouw buitenruimte tot een bijzonder plekje en laat je binnen en buiten moeiteloos in elkaar overvloeien. Lees snel verder en ontdek alles over deze tuinset van dit Nederlands  designmerk! 

 

Studio HENK tuintafel Trace

Uitgebreid buiten tafelen wordt gegarandeerd een feestje aan deze luxe design tuintafel. De vierkante Studio HENK tuintafel Trace is heerlijk compact van formaat en is hierdoor ook geschikt voor de kleinste buitenruimtes, zoals een stadsbalkon, patio of misschien wel een dakterras. En ben je gezegd met een grotere buitenruimte? Combineer dan twee of meer tafels en creëer zo een langere eettafel waar je met al je vrienden en familie aan kunt zitten. Ook in de winter, bijvoorbeeld tijdens een knusse winter barbecue, kun je lekker aanschuiven aan de tuintafel Trace. De coating van deze tuintafel is weerbestendig en zorgt ervoor dat je het hele jaar van de tafel kunt genieten!

 

 

Studio HENK tuinstoel Trace

Naast de Trace tuintafel behoort de Trace tuinstoel ook tot de nieuwe buitencollectie van Studio HENK. Deze tuinstoelen zijn trouwens onmogelijk te missen, want dit prachtige ontwerp loop je niet zomaar voorbij! De repetitieve lijnen en onverwachte schuin aflopende elementen zorgen voor een contrast met de organische vormen uit de natuur. De tuinstoelen zijn verkrijgbaar met een links of rechts aflopende rugleuning. Hierdoor kun je zelf jouw favoriete combinatie maken. Kies je voor een combinatie van stoelen met rugleuningen die in tegengestelde richting schuin aflopen of ga je juist voor tuinstoelen waarvan de rugleuningen in dezelfde richting schuin aflopen? Kies je voor de laatste optie, dan kun je deze stoelen ook stapelen en dat bespaart natuurlijk weer ruimte.

 

 

Specificaties van Studio HENK tuinset Trace


De Studio HENK tuintafel en de tuinstoelen Trace zijn beide voorzien van prachtige strakke lijnen en vormen hierdoor samen een perfecte match. Wil je dit knappe stel nu ook in je buitenruimte hebben staan? Dan hebben we hier nog even de afmetingen van de tuintafel (79 x 79 x 75 cm (L X B X H)) en de tuinstoel  (85 x 49,8 x 57 cm (H x B x D)) voor je. Nu hoef je alleen nog te kiezen of je voor de tuinstoelen met een links of rechts aflopende rugleuning gaat én welke kleur je kiest. De Trace buitencollectie is namelijk verkrijgbaar in vier kleuren: kaki grijs, licht ivoor, zwart en wit. Eenmaal deze keuzes gemaakt, dan kun je het hele jaar weer vooruit. Deze tuinmeubels zijn namelijk gemaakt van outdoor-proof gepoedercoat staal, waardoor je het hele jaar van Trace kunt genieten. Af en toe heeft deze tuinset - net als elk ander meubel - natuurlijk wel een schoonmaakbeurtje nodig, maar dat doe je gemakkelijk met een zachte spons, wat water en milde zeep.Studio HENK buitencollectie Elements

Ben je meer een liefhebber van houten meubels? In de buitencollectie van Studio HENK vind je ook de Elements serie. Hier kun je meer lezen over deze prachtige serie van Accoya hout en Iroko hout.