3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 11:00 tot 17:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
25-04 Door: eLiving

Opgeruimd staat netjes: de leukste opbergkisten

Opbergruimte kun je nooit genoeg hebben! En waarom dan geen extra opbergruimte in de vorm van een mooie opbergkist? Bekijk hier de leukste opbergkisten voor in je interieur!

 

Houten opbergkisten

Niet iedereen is fan van opruimen, maar met een houten opbergkist wordt het toch allemaal wat makkelijker! Niemand die kan zien hoe je jouw spullen erin hebt gelegd (lees: gegooid) of wat jij normaal allemaal hebt rondslingeren. Deksel dicht en klaar! Zet nog wat leuke accessoires op je houten opbergkist en gegarandeerd dat niemand het in zijn hoofd haalt om even in jouw opbergkist te gluren!

Een houten opbergkist met foto's

Wil je jouw opbergkist nog extra persoonlijk maken? Dan kun je een opbergkist voorzien van een persoonlijke foto of mooie afbeelding. Hoe je dat doet? Dat lees je hier.  

Een opbergkist als nachtkastje

In de woonkamer, in de hal of op de slaapkamer. Een opbergkist komt overal van pas. Het is een makkelijke manier om meer opbergruimte te creëren en je kunt de kist op meerdere manieren gebruiken. Wat dacht je van een opbergkist als nachtkastje? Een perfect alternatief voor een nachtkastje als je eens wat anders wilt of als je meer opbergruimte op de slaapkamer nodig hebt.  

 

Opbergkist Fien


Ben je op zoek naar een opbergkist in een lichte kleur? Dan is opbergkist Fien misschien wel wat voor jou! Fien is verkrijgbaar in de kleur beton grijs en wit! Door de veilgheidsdemping is deze kist ook super geschikt als speelgoedkist voor kinderen! Jij een mooie neutrale opbergkist die in je interieur past en je kinderen een leuke en veilige speelgoedkist. Daar wordt toch iedereen blij van?

Opbergkist Paulus


Voor een stoere opbergkist ben je bij opbergkist Paulus aan het juiste adres! Deze kist is gemaakt van geborsteld massief grenen en is verkrijgbaar in twee grijstinten! Elke Paulus opbergkist is uniek door de verschillende nerven in het hout.