3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 10:00 tot 18:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
30-08 Door: eLIVING

Een aanwinst voor elk interieur: BePureHome stoel Vogue

De vriendelijke, zachte vormen, de comfortabele zitting en de stijlvolle uitstraling zorgen ervoor dat BePureHome stoel Vogue een aanwinst is voor elk interieur!

 

Stoel Vogue velvet

In combinatie met de lichtglanzende velvet stof krijgt de stoel een chique uitstraling. En heb je het slanke metalen onderstel al gezien? Deze is afgewerkt met een zwarte poedercoating en past daardoor perfect bij elk velvet kleurtje waarin stoel Vogue verkrijgbaar is. De lichtglanzende velvet stof van stoel Vogue zorgt voor een chique uitstraling, maar wist je dat deze velvet stof ook veel praktische voordelen heeft? Deze prachtige stof bestaat uit 100% polyester en heeft een volle en zware kwaliteit. Hierdoor blijft de stof lang mooi en is deze geschikt voor intensief gebruik. En misschien is dit wel het fijnste voordeel: de stof is zeer gemakkelijk om te onderhouden! Nieuwsgierig in welke lichtglanzende velvet kleuren deze prachtige stoel verkrijgbaar is? Neem dan even een kijkje in onze collectie bij BePureHome stoel Vogue.

 
 

Stoel Vogue geweven stof

 
Naast de velvet variant is stoel Vogue verkrijgbaar in een prachtige geweven stof. Deze stof heeft een lichte kleurnuance en bestaat uit 90% polyester en 10% viscose. Perfect geschikt voor intensief gebruik en zal ook niet snel pillen. Bovendien maakt het zwarte, slanke metalen onderstel de stoel Vogue helemaal af. BePureHome stoel Vogue met geweven stof is exclusief verkrijgbaar bij eLIVING.



Stoel Vogue eco-leer


Net zo comfortabel als de velvet en geweven stof variant, maar dan bekleed met eco-leer! Met de BePureHome Vogue stoelen kun je alle kanten op. Benieuwd wat eco-leer precies is? Dat lees je hier. De Vogue stoel van eco-leer heeft een stoer uiterlijk en door het gebruik zal deze stof nog meer van zijn natuurlijke kenmerken laten zien!

Welke Vogue stoel is jouw favoriet? De velvet variant, de geweven stof variant of ga je toch voor eco-leer?

 

Afmetingen van stoel Vogue

Nog wat praktische informatie over stoel Vogue, want je wilt natuurlijk wel dat de nieuwe eetkamerstoelen perfect aan de eettafel passen. De Vogue eetkamerstoel heeft een hoogte van 83, een breedte van 50 cm en een diepte van 57 cm. De zithoogte van deze stoel is 50 cm en de zitdiepte is 50 cm. Met hoeveel Vogue eetkamerstoelen maak jij je nieuwe eethoek compleet?