3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 10:00 tot 18:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
07-12 Door: eLIVING

7 tips voor een origineel kerstcadeau

“You better watch out, you better not cry, you better not pout, I’m telling you why, ‘Cause Santa Claus is coming to town’!”

Kerstcadeau inspiratie

Nog voordat de goedheiligman het land had verlaten, werden de kerstbomen al bij verschillende interieurs naar binnen gehaald. Niet zo gek, want tijdens deze donkere dagen en het veel binnen zitten kunnen we wel wat extra gezelligheid gebruiken. Maar staar je nu al dagen naar jouw mooie kerstboom zonder dat er cadeau ideeën in je hoofd oppoppen? Plof dan lekker neer op de bank, zet de kerstliedjes op repeat en laat je inspireren. Vergeet ondertussen niet om notities te maken, want deze tips wil je natuurlijk niet vergeten! 

 

1. Who let the dogs out?


Deze honden kandelaars zijn het perfecte cadeau voor elke hondenliefhebber! Met de Fatboy Can-Dog en Can-Dolly heb je een trouwe viervoeter aan je zijde (die nooit wegloopt). De kandelaars zijn gemaakt van stevig aluminium en zijn geschikt voor standaard kaarsen tot 22 mm doorsnee. Ga je voor de Can-Dog of de Can-Dolly?



 

2. Het perfecte plaatje

Droogbloemen zijn weer terug van weggeweest en hoe leuk zijn dan deze fotolijsten? Geen zorgen over het perfecte plaatje, want de droogbloemen doen dit keer al het werk. Een mooie bijkomstigheid is dat je deze bloemen geen water hoeft te geven! 


 

3. Zoals het lampje thuis brandt, brandt het nergens

Met Fatboy lampje Tjoepke breng je overal sfeer mee naar toe! Helemaal tijdens de donkere dagen zorgt Tjoepke voor gezelligheid in huis. Tjoepke is namelijk niet zomaar een lamp, maar het is een tafellamp, tube light en kaars in één. Gebruik Tjoepke voor felle verlichting, warm gedimd licht of romantisch kaarslichteffect! 



4. Goede wijn verdient een mooi wijnrek!

Ben je op zoek naar een cadeau voor een wijnliefhebber? En wil je tegelijkertijd een praktisch cadeau geven wat lang meegaat? Kijk dan eens naar onze wijnrekken! De perfecte manier om wijnflessen te bewaren en het is ook nog een stijlvolle toevoeging aan een interieur. 


5. Een multifunctionele tas

Heb je al eens gehoord van Fatboy Sjopper-Kees? Deze tas is je beste maatje! Hij gaat graag mee shoppen, maar is ook een geweldige hulp in en om het huis. Gebruik Sjopper-Kees als tijdschriftenbak, een bijzondere plantenmand, wijnkoeler of gewoon als tas! Makkelijk schoon te maken, waterdicht en past in elk interieur. Wat wil je nog meer?



6. Lekker wegkruipen onder een plaid

Weer een praktisch en stijlvol cadeau! Een plaid houdt je lekker warm en het zorgt voor extra sfeer en gezelligheid in huis. En zeg nu zelf, wie kruipt er nu niet graag lekker onder een plaid op de bank? De leukste plaids bekijk je hier


7. Voorkom kringen op tafel

Een cadeau dat bijna iedereen wel kan gebruiken zijn onderzetters! Super praktisch, want hiermee voorkom je kringen op tafel. Natuurlijk wil het oog ook wat, maar ook daar is aan gedacht. Ontdek hier de verschillende stijlvolle onderzetters voor elk interieur.