3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 10:00 tot 18:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
10-10 Door: eLIVING

5x Dutchbone stoelen: onze favorieten

De eetkamerstoelen van het wereldse merk Dutchbone hebben allemaal iets speciaals. Geen stoel is hetzelfde en bovendien hebben de eetkamerstoelen elk een uniek verhaal. Wist je bijvoorbeeld dat Dutchbone stoel Willow een moderne interpretatie is van de klassieke schoolstoel? Het zwart metalen frame geeft de stoel een industrieel uiterlijk en het zachte zitkussen en rugkussen zorgt voor extra comfort. 

 

Dutchbone stoel Willow

Dutchbone stoel Willow behoort dan ook tot een van de favoriete stoelen. Slank, stijlvol en ook nog comfortabel. Het slanke frame in combinatie met het hoogwaardig PU-leder en zwart metaal maakt van stoel Willow een stijlvolle, maar stoere eetkamerstoel! Stoel Willow is verkrijgbaar in verschillende kleuren die perfect met elkaar combineren of ga voor rust en eenheid met meerdere Willow stoelen in dezelfde kleur. 

 

Dutchbone stoel Franky

Ook Dutchbone stoel Franky kan natuurlijk niet ontbreken in dit rijtje. De Franky eetkamerstoel is niet voor niets een populaire stoel. Hoe vaak je deze stoel ook ziet, je raakt nooit verveeld. Stoel Franky heeft een totaal andere uitstraling met zijn hoogwaardig PU-leder bekleding dan met zijn fluweelzachte velvet stof. Dit maakt stoel Franky ook de perfecte stoel voor veel interieurs! En raad eens op welke sport deze stoel is geïnspireerd? Tip: kijk eens naar de decoratieve stiksels op de zitting.

 

Dutchbone stoel Torrance

Een eetkamerstoel geïnspireerd op ontwerpen uit de jaren 60? Dan moet je bij Dutchbone stoel Torrance zijn! Deze eetkamerstoel heeft een slank frame van massief hout en de PU-lederen details op de rugleuning zorgen voor een eigentijdse uitstraling. Ook leuk is dat stoel Torrance zowel met armleuning als zonder armleuning verkrijgbaar is! 

 

Dutchbone stoel Cantik

Hoewel deze stoel speciaal ontworpen is als tuinstoel, komt Dutchbone stoel Cantik ook binnen tot zijn recht. Een multifunctionele stoel is nooit verkeerd, toch? De stoel is gemaakt van kunststof rotan en is waterafstotend. De donkere kleur rotan is helemaal van deze tijd en past daarom ook perfect aan de eettafel binnen! 

 

Dutchbone stoel Lunar

De opvallende verschijning Lunar is de nieuwste Dutchbone eetkamerstoel van het stel. Dutchbone eetkamerstoel Lunar is niet alleen verkrijgbaar in zacht velvet, maar ook in geweven, bouclé achtige stof. En wat dacht je van de vorm van de zitting? De rugleuning van deze stoel loopt namelijk over in armleuningen! Als dat geen comfort geeft! De eigentijdse uitstraling wordt compleet gemaakt doordat ook de poten van stoel Lunar gestoffeerd zijn, waarbij de uiteinde voorzien zijn van goudkleurige pootjes.