3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 13:00 tot 18:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
06-06 Door: eLIVING

3x kunst voor aan de muur

Kijk je steeds tegen die ene lege muur aan, maar heb je geen idee welk kunstwerk je daar nu moet ophangen? Wij snappen maar al te goed dat een kunstwerk voor aan de muur uitkiezen soms best lastig kan zijn! De stijl moet bij jou en je interieur passen en ook het kleurenpalet moet voldoen. Gelukkig is de keuze reuze en hebben wij drie verschillende mogelijkheden voor je op een rijtje gezet. 

 

Wat hang je aan de muur?

Een lege muur kan soms juist voor rust in huis zorgen, maar met alleen maar kale muren wordt het misschien allemaal een beetje eentonig. Gelukkig is daar heel makkelijk iets aan te doen! Met een kek behangetje, een persoonlijke fotowand of een leuk wandkleed vrolijk je de muur in een handomdraai op! Ontdek hier nog meer ideeën voor aan de wand!

Een andere manier om je muur op te vrolijken is  om kunst aan de muur te hangen. Dit kan in verschillende vormen. Van een kunstwerk op een schildersdoek tot een wandkleed of poster. Lees snel verder en ontdek de stijlvolle kunstwerken van Urban Cotton en HKliving!

 

Urban Cotton wandkleden

De wandkleden van Urban Cotton zijn niet zomaar wandkleden. De originele en unieke wandkleden zijn namelijk ontworpen door creatief talent, zoals kunstenaars, fotografen, grafisch vormgevers, graffiti artist en multimedia designers. Elk wandkleed heeft een eigen verhaal en worden in gelimiteerde oplage aangeboden.

  

 

HKliving fotolijsten

Ben je op zoek naar iets unieks voor aan de muur? Kijk dan eens naar dit handgemaakte papieren kunstwerk van HKliving! De kleur van het papier zorgt ervoor dat je niet bang hoeft te zijn om de verkeerde kleur te kiezen. Met dit minimalistische, maar toch opvallende kunstwerk haal je een mooi stukje kunst in huis!


 

Urban Cotton Art Prints

Net als de wandkleden van Urban Cotton zijn ook de art prints ontworpen door lokale creatievelingen. Hierdoor is geen enkel werk hetzelfde. Het origineel kan met de hand getekend zijn, geschilderd zijn of juist met de laser uitgesneden zijn. Heb je een mooi ontwerp uitgekozen en wil je deze graag combineren met een ander art print ontwerp? Ontdek de ‘perfect pairs’ waar we eerder over schreven in Urban Cotton art prints: een wand vol unieke design